cher-straalt-de-zangeres-is-het-nieuwe-gezicht-van-balmain-en-heeft-een-nieuwe-vriend-230249
©George Napolitano / SplashNews.com

Zangeres Cher is volledig in de wolken. Het 76-jarige icoon is het nieuwe gezicht van Balmain én maakt bekend opnieuw verliefd te zijn.

Cher is het gezicht van de Balmain Blaze Bag

Dat Cher de handen ineenslaat met Balmain, komt niet geheel als een verrassing. In september zorgde de zangeres al voor een viral moment toen ze de show van het Franse modehuis afsloot tijdens Paris Fashion Week. In een spandex bodysuit met scherpe schoudervullingen, een diep decolleté en een subtiele marmerprint liep ze arm in arm met creatief directeur Olivier Rousteing de catwalk op. Aan Vogue US vertelt Cher dat ze Rousteing tot de avond van de show nog nooit had ontmoet, maar dat ze wel meteen een klik voelde. “Ik vond de kleding zo exciting en we hadden zo’n leuke tijd. Olivier zag er goed uit. Ik hou van wat hij droeg – ik wilde het meteen voor mijn zoon, hij kleedt zich ook zo.”

Nu is Cher ook te zien in de campagne van het modehuis, voor de Balmain Blaze Bag. Want, oppert Balmain, een iconische tas moet natuurlijk worden gedragen door een icoon. De zangeres zegt helemaal weg te zijn van de leren tas met glimmende details. “Je moet een tas voelen. Toen mijn hand over het leer aan de voorkant ging, dacht ik: ja, ik voel deze tas. Ik hou van de verschillende kleuren metaal.” En dat is bijzonder, want de zangeres geeft toe dat ze normaal niet van kleine tassen houdt. “Ik voel me silly met een kleine tas, maar van dit exemplaar hou ik.”

Relatie Cher met Alexander Edwards

De samenwerking met Balmain is echter niet het enige heugelijke nieuws dat Cher doet stralen. De zangeres is ook weer gelukkig in de liefde. Recent verschenen er beelden van de zangeres die hand in hand liep met Alexander Edwards. Nu klapt Cher op Twitter uit de school: het is inderdaad haar nieuwe vlam.

De zangeres ontmoette de 36-jarige muziekproducer tijdens Paris Fashion Week in februari dit jaar. Via social media laat ze weten dat Edwards haar ‘als een koningin behandelt’ en dat ‘liefde geen getal kent’. Ze is dan ook niet van plan om hun relatie te verdedigen en eindigt haar bericht met de woorden: ‘Haters are gonna hate’.

Alexander Edwards had eerder een relatie met Amber Rose – die op haar beurt eerder een relatie had met Kanye West en Wiz Khalifa. Samen hebben Edwards en Rose een 3-jarige zoon, Slash Electric Alexander Edwards. De relatie met Rose liep in 2021 op de klippen, nadat bekend werd dat Edwards haar meerdere keren had bedrogen. Nadat Cher-fans de zangeres hier op attendeerden, liet Cher weten: ‘Zoals we allemaal weten, ben ik niet gisteren geboren. En als ik iets zeker weet, is dat er geen garanties zijn. Elke keer dat je een keuze maakt, grijp je een kans. Ik heb altijd kansen gegrepen. Het is wie ik ben.’

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Balmain (@balmain)