chloe-sevigny-geeft-een-cool-girl-twist-aan-de-chique-traditionele-herfsttrui-228758
©Daniel Zuchnik

Chloë Sevigny’s stijl is voor velen een bron van inspiratie. En dat is niet zonder reden: haar persoonlijke kijk op de grunge-esthetiek van de jaren negentig zorgt altijd voor bijzondere looks. Of het nu gaat om haar onconventionele bruidslooks of haar pared back stijl op de rode loper: Chloë weet hoe ze een look moet serveren. Ook haar meest recente outfit bewijst dat haar stijl allesbehalve standaard is. Zo kiest ze niet voor een chique, traditionele herfsttrui, maar voor een gekleurd breisel dat haar herfstlook de ultieme cool girl-upgrade geeft.

Chloë Sevigny in moderne herfsttrui 

De actrice werd deze week gespot in een outfit die haar favoriete grunge-stijl combineert met een eigentijdse, moderne look. Chloë draagt een beige geplooide pantalon met wijde pijpen van it-label Rejina Pyo en een paar zwarte leren combat boots. De actrice maakt haar look af met een zwarte leren Proenza Schouler-tas en een zwarte ovale zonnebril.

Het meest opvallende item uit Chloë’s look is wel haar gestreepte wollen trui; geen chique navy blauwe of beige kasjmieren variant, maar een cozy, kleurrijke alpaca-wollen trui van Everlane met oranje, witte en blauwe strepen. Een verfrissende outfit in een tijd waarin greige (beige + grijs = greige) het straatbeeld en onze Instagramfeeds lijkt te domineren.

Op zoek naar een iets kleurrijkere herfstoutfit zoals Chloë? Laat je dan door haar inspireren. Een klassieke wijde pantalon gecombineerd met een kleurrijke herfsttrui blijkt de ideale balans tussen chic en casual.

Everlane trui
©Everlane

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rejina Pyo pantalon, € 498,95

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.