doja-cat-en-haar-snor-van-nepwimpers-zorgt-opnieuw-voor-een-opvallend-front-row-moment-239841
©Getty Images

Another show, another look. Dat moet wel het motto zijn van Doja Cat. De zangeres deed alle hoofden draaien tijdens de coutureshow van Viktor & Rolf met een beautylook die voornamelijk bestond uit nepwimpers. Deze waren over haar hele gezicht – behalve op de plek die je zou verwachten – aangebracht, met een androgyne, surrealistische look als resultaat. Een nieuw, opvallend beautymoment om aan de lange lijst van de zangeres toe te voegen.

Doja Cat maakt snor van nepwimpers

“Als jullie wimpers willen, dan zullen jullie wimpers krijgen”, grapte Doja Cat op Instagram. In combinatie met een zachte buzz cut met bijbehorende fade, verving Doja Cat haar natuurlijke wenkbrauwen voor nepwimpers, aangevuld met nog eens drie faux lashes om een snor en een soul patch-baardje na te bootsen. Ze maakte de look compleet met een kleine zonnebril met blauwe glazen en een overdreven witte manicure. Het resultaat zorgde voor heuse Dalí-vibes in de artistieke en letterlijke zin van het woord.

Regels zijn er om te breken of om helemaal overboord te gooien ten gunste van alles wat vernieuwend en bevrijdend is. Met haar beautylook bewijst Doja Cat dat genderfluïde interpretaties van beauty kunnen zorgen voor bijzondere looks. Als je inspiratie nodig hebt om je eigen beautylook een onverwachte en surrealistische make-over te geven, laat dan een met nepwimpers besnorde Doja Cat je inspiratiebron zijn.

De spraakmakende looks van Doja Cat

Het is niet de eerste keer dat de zangeres ons verrast met een, op zijn zachtst gezegd, uitbundige look. Tijdens de start van de Parijse coutureweek eerder deze week, verscheen Doja bij de show van Schiaparelli in een felrode, bedazzlede jurk. Niet alleen haar outfit was bezaaid met fonkelende kristallen, ook haar hele gezicht was bedekt met de rode versieringen. En die werden stuk voor stuk met de hand aangebracht. Over dedication gesproken.

Doja Cat staat erom bekend de modeweken te gebruiken als podium voor haar extravagantste looks – en dan niet alleen outfits, maar vooral ook beautylooks. Zo serveerde ze tijdens de lente/zomer 2023-modeweek in Parijs de ene na de andere opvallende beautylook: van een volledig gouden hoofd tot grafische make-up. En gelijk heeft ze: wat is een beter moment om risico’s te nemen dan tijdens fashion week?

Doja Cat met snor van nepwimpers
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijke gepubliceerd door Vogue US.