elise-schaap-stapt-voor-het-gloednieuwe-oktobernummer-in-de-schoenen-van-vogues-yeliz-268300
©Marc de Groot, Vogue Nederland, oktober 2023

Elise Schaap is here. In Vogue’s nieuwe oktobernummer spreken we de Undercover-ster over zaken die er volgens haar écht toe doen – zoals privacy en entertainen. Maar het is niet alleen bij een shoot en een interview gebleven. De actrice wordt nog weleens verward met Vogue’s Yeliz Çiçek (haar ’tweelingzus’), en dat zette de twee vrouwen aan het denken. Hoe zou het zijn als Elise voor één keer in de schoenen van Yeliz stapte?

Elise Schaap stapt in de schoenen van Yeliz

Lange bruine lokken, beiden een aanstekelijke glimlach: de gelijkenissen zijn bijna niet te missen. “Toen ik hoofdredacteur van Vogue Nederland werd, kreeg Elise felicitaties van vrienden: of ze nu ook al hoofdredacteur was, want de duizendpoot is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het medialandschap met al haar projecten”, vertelt Yeliz. “Ik kreeg op mijn beurt appjes van vrienden die de serie Ferry aan het bingen waren, met screenshots van momenten dat ze daadwerkelijk dachten dat ik het was.”

Daarom kroop Elise tijdens Amsterdam Fashion Week in de huid van Vogue’s Editor-in-Chief. Hoe dat haar afging? Bekijk de beelden hier.

De shoot en het interview met Elise Schaap vind je in het nieuwe oktobernummer van Vogue Nederland, dat vanaf 21 september in de winkel ligt en hier online te bestellen is.