deze-emily-in-paris-sterren-hadden-een-jolie-reunie-tijdens-vogue-world-paris-303208

De première van het vierde seizoen van Emily in Paris mag dan nog wel een paar maanden op zich laten wachten, maar fans hebben tijdens Vogue World: Paris 2024 een kleine verrassing gekregen: drie sterren uit de populaire Netflix-serie kwamen zondag naar het modespektakel ter ere van 100 jaar Franse stijl en sport.

Emily in Paris-sterren bij Vogue World: Paris 2024

Terwijl een in Dior geklede Lucien Laviscount (die de onstuimige Alfie speelt) en een in Rahul Mishra geklede Ashley Park (de lieve en begripvolle Mindy) toekeken vanaf de blauwe stoelen langs de Place Vendôme, paradeerde Philippine Leroy-Beaulieu (een genot als de ijzige Sylvie) over de en-plein-air runway tijdens een deel van de show geïnspireerd door de jaren tachtig. Ze was gekleed in een officeproof rokpak van Saint Laurent, met een enorme mobiele telefoon in haar hand, geflankeerd door modellen gekleed in looks van modehuizen als Issey Miyake en Comme de Garçons.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Natuurlijk maken Parijs en mode integraal deel uit van Emily in Paris; wat zou de show zijn zonder Lily Collins in Miu Miu op de draaimolen bij Pont d’Iéna, of met een rode baret voor een drankje bij Faust? Met hun optredens in Vogue World: Paris, hebben Park, Laviscount en Beaulieu de band van Emily in Paris met de stad alleen maar bevestigd.

Ashley Park tijdens Vogue World: Paris 2024
©Getty Images
1/3
Native Share
Ashley Park
Lucien Laviscount tijdens Vogue World: Paris 2024
©Getty Images
2/3
Native Share
Lucien Laviscount
Philippine Leroy-Beaulieu tijdens Vogue World: Paris 2024
©Getty Images
3/3
Native Share
Philippine Leroy-Beaulieu

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.