dit-zijn-de-eerste-beelden-van-het-vierde-seizoen-van-emily-in-paris-237457
©Courtesy of Netflix © 2022

Na het zoveelste cliffhanger-einde heeft Netflix bevestigd dat Emily Cooper in de Franse hoofdstad blijft. We maken ons klaar voor een vierde seizoen vol love triangles, verblindende outfits en een heleboel drama. Het goede nieuws? Het komt er bijna aan. Hier lees je alles wat we van Emily in Paris seizoen 4 kunnen verwachten.

Hoe ziet de cast van Emily in Paris seizoen 4 eruit?

Lily Collins en Ashley Park keren terug als Emily en Mindy, naast de andere bekende gezichten van de serie: Camille Razat (Camille), Lucas Bravo (Gabriel), Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie), Samuel Arnold (Julien) en Bruno Gouery (Luc). Hoewel het lot van Lucien Laviscounts Alfie nog onduidelijk was (hij stormde weg in de laatste aflevering van het derde seizoen, wat het einde leek te betekenen van zijn relatie met Emily), heeft Netflix inmiddels bevestigd dat de acteur ook in het vierde seizoen van de serie te zien zal zijn.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Darren Star, de bedenker van Emily in Paris, zei daarover tegen Deadline: “Ik denk niet dat hij romantisch in beeld blijft, maar ik denk ook niet dat dat Alfie uit de show haalt. Hij heeft zeker een reden om in Parijs te zijn, en hij werkt samen met Gabriel. Ik heb het gevoel dat al onze personages nog steeds verbonden zijn, alleen op een meer gecompliceerde manier.”

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Emily in paris
©Netflix

Waar gaat Emily in Paris seizoen 4 over?

Hoewel Star nog geen specifiek plot voor seizoen 4 heeft onthuld, gaf hij fans wel een voorproefje van wat ze kunnen verwachten. Over Emily’s relatie met Gabriel zei hij in zijn interview met Deadline: “We moeten onthouden dat Emily niet naar Parijs kwam voor de romantiek. Ze kwam voor een baan, en ik denk dat ze allebei – Emily en Gabriel – in een andere, meer volwassen plaats in hun leven zijn. En zeker een meer gecompliceerde plaats.”

Camille blijft

Hij voegde daaraan toe dat het paar en Gabriels ex Camille naar alle waarschijnlijkheid naast elkaar zouden blijven bestaan, en misschien zelfs in hetzelfde gebouw zouden blijven. “Ze zijn allemaal betrokken in elkaars leven, ze zijn vrienden en ze werken samen”, vervolgde hij. “Ze zijn allemaal erg met elkaar verbonden, maar ik denk gewoon dat er een aantal grote onverwachte problemen waren, vooral voor Emily. En misschien is het koppel Emily-Gabriel niet voorbestemd – althans, in de nabije toekomst.”

Balans tussen werk en relaties

Star verklaarde ook dat we meer kunnen verwachten van Camille’s voormalige geliefde Sofia (Melia Kreiling), en dat we vrijwel zeker meer zullen zien van Sylvie’s echtgenoot Laurent (Arnaud Binard). Het thema van seizoen 4, voegde hij daaraan toe, zou dan ook kunnen zijn: “Hoe vind je een balans tussen werk en giftige relaties? Want dat gaat met veel van onze personages gebeuren.” En wat Mindy betreft, die een relatie heeft met Nico (Paul Forman) maar op het Eurovisie Songfestival zal optreden met haar ex Benoît (Kevin Dias)? “Beiden zullen in haar leven zijn”, bevestigt Star. “Ik weet niet wat de details van het filmproces zijn, maar ik denk dat ons plan is om volgend seizoen naar Eurovisie te gaan. We zijn er helemaal klaar voor.”

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Emily in paris seizoen 4
©Netflix

Onverwachte wending

En er staat nog een reisje op de planning. Op 17 juni 2023 gaf Netflix een video vrij met Lily Collins, waarin ze zei: “Hoewel Emily’s hart altijd trouw zal blijven aan Parijs, neemt haar leven dit seizoen een aantal onverwachte wendingen. Wees niet verbaasd als ze op een Roman holiday is.”

Op 5 juni 2024 deelde Collins dan eindelijk enkele eerste foto’s. Bekijk ze hieronder.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lily Collins (@lilyjcollins)

Wat is de releasedatum van het nieuwe seizoen?

Netflix heeft bevestigd wanneer de nieuwe afleveringen te zien zullen zijn. Het vierde seizoen van Emily in Paris wordt opgedeeld in twee delen: het eerste deel verschijnt op 15 augustus 2024 en het tweede op 12 september 2024. In de video die het nieuws bevestigde, werd de castleden gevraagd om drie woorden te kiezen om het komende seizoen te beschrijven. Een van de zinnen die ze kozen? Kwetsbaar, rommelig, chaotisch en hartverscheurend. Philippine Leroy-Beaulieu’s Sylvie heeft echter maar één woord nodig: wraak.

Komen er nog meer seizoenen van Emily in Paris?

Ja, daar lijkt het wel op. Op de vraag van Deadline of seizoen 4 het laatste hoofdstuk van de show zal zijn, antwoordde Star: “Ik denk zeker dat de show een leven heeft na het volgende seizoen. Er is geen einde in zicht totdat iedereen voelt dat het tijd is om te eindigen.”

Is het vijfde seizoen bevestigd?

Nog niet helemaal. Er was onlangs veel verwarring toen Winnie Harlow en Paris Jackson tijdens het amfAR-gala op het Cannes Filmfestival op het podium verschenen om een figurantenrol in Emily in Paris seizoen 5 te veilen voor het goede doel.

In het officiële veilingboekje stond: ‘Van Sex and the City tot Emily in Paris, Darren Star brengt dromen tot leven, en hij zal de filmdromen tot leven brengen voor één gelukkige bieder met een figurantenrol tijdens Emily in Paris seizoen 5. Als onderdeel van de figurantenrol krijgt de winnende bieder de kans om een dag door te brengen op de set in Parijs tijdens opnames ergens na april 2025. Om je tot die tijd op de been te houden, worden de winnende bieder en een gast uitgenodigd om in augustus de première van Emily in Paris seizoen 4 in Los Angeles bij te wonen.”

Harlow en Jackson voegden eraan toe dat de opnames van het vijfde seizoern gepland staan voor medio 2025 en dat de uiteindelijke winnaar van de veiling maar liefst 250.000 euro heeft neergeteld.

Toen werd echter gemeld dat het vijfde seizoen (nog) niet echt groen licht had gekregen, waarbij de veilingwebsite werd bijgewerkt. De winnende bieder zou ‘de kans krijgen om een dag door te brengen op de set in Parijs tijdens het filmen, afhankelijk van het doorgaan van seizoen vijf’. Dit alles suggereert dat een vijfde seizoen waarschijnlijk zo goed als bevestigd is, hoewel we misschien nog even moeten wachten op het officiële nieuws. Fans kunnen (voorzichtig) juichen.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.