goed-nieuws-voor-de-fans-het-vierde-seizoen-van-emily-in-paris-is-eindelijk-onderweg-237457
©Courtesy of Netflix © 2022

Na het zoveelste cliffhanger-einde heeft Netflix bevestigd dat Emily Cooper in de Franse hoofdstad blijft. We maken ons klaar voor een vierde seizoen vol love triangles, verblindende outfits en een heleboel drama. Het goede nieuws? Het is eindelijk in productie. Hier lees je alles wat we van Emily in Paris seizoen 4 kunnen verwachten.

Hoe ziet de cast van Emily in Paris seizoen 4 eruit?

Lily Collins en Ashley Park keren terug als Emily en Mindy, waarschijnlijk naast de andere bekende gezichten van de serie: Camille Razat (Camille), Lucas Bravo (Gabriel), Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie), Samuel Arnold (Julien) en Bruno Gouery (Luc). Het lot van Lucien Laviscounts Alfie – de acteur werd vorig seizoen gepromoveerd tot vaste gast – blijft echter onduidelijk. Hij stormde weg in de laatste aflevering van het derde seizoen, wat het einde leek te betekenen van zijn relatie met Emily.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Darren Star, de bedenker van Emily in Paris, zei daarover tegen Deadline: “Ik denk niet dat hij romantisch in beeld blijft, maar ik denk ook niet dat dat Alfie uit de show haalt. Hij heeft zeker een reden om in Parijs te zijn, en hij werkt samen met Gabriel. Ik heb het gevoel dat al onze personages nog steeds verbonden zijn, alleen op een meer gecompliceerde manier.”

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Emily in paris
©Netflix

Waar gaat Emily in Paris seizoen 4 over?

Hoewel Star nog geen specifiek plot voor seizoen vier heeft onthuld, gaf hij fans wel een voorproefje van wat ze kunnen verwachten. Over Emily’s relatie met Gabriel zei hij in zijn interview met Deadline: “We moeten onthouden dat Emily niet naar Parijs kwam voor de romantiek. Ze kwam voor een baan, en ik denk dat ze allebei – Emily en Gabriel – in een andere, meer volwassen plaats in hun leven zijn. En zeker een meer gecompliceerde plaats.”

Camille blijft

Hij voegde daaraan toe dat het paar en Gabriels ex Camille naar alle waarschijnlijkheid naast elkaar zouden blijven bestaan, en misschien zelfs in hetzelfde gebouw zouden blijven. “Ze zijn allemaal betrokken in elkaars leven, ze zijn vrienden en ze werken samen”, vervolgde hij. “Ze zijn allemaal erg met elkaar verbonden, maar ik denk gewoon dat er een aantal grote onverwachte problemen waren, vooral voor Emily. En misschien is het koppel Emily-Gabriel niet voorbestemd – althans, in de nabije toekomst.”

Balans tussen werk en relaties

Star verklaarde ook dat we meer kunnen verwachten van Camille’s voormalige geliefde Sofia (Melia Kreiling), en dat we vrijwel zeker meer zullen zien van Sylvie’s echtgenoot Laurent (Arnaud Binard). Het thema van seizoen vier, voegde hij daaraan toe, zou dan ook kunnen zijn: “Hoe vind je een balans tussen werk en giftige relaties? Want dat gaat met veel van onze personages gebeuren.” En wat Mindy betreft, die een relatie heeft met Nico (Paul Forman) maar op het Eurovisie Songfestival zal optreden met haar ex Benoît (Kevin Dias)? “Beiden zullen in haar leven zijn”, bevestigt Star. “Ik weet niet wat de details van het filmproces zijn, maar ik denk dat ons plan is om volgend seizoen naar Eurovisie te gaan. We zijn er helemaal klaar voor.”

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Emily in paris seizoen 4
©Netflix

Onverwachte wending

En er staat nog een reisje op de planning. Op 17 juni 2023 gaf Netflix een video vrij met Lily Collins, waarin ze zei: “Hoewel Emily’s hart altijd trouw zal blijven aan Parijs, neemt haar leven dit seizoen een aantal onverwachte wendingen. Wees niet verbaasd als ze op een Roman holiday is”. We kunnen haast niet wachten.

Wat is de releasedatum van het nieuwe seizoen?

Netflix moet nog een releasedatum bevestigen, maar onthulde op 19 januari 2024 dat de serie nu weer in productie is. Dit suggereert dat het volgende seizoen later dit jaar op de streamingdienst zou moeten verschijnen.

Komen er nog meer seizoenen van Emily in Paris?

Ja, daar lijkt het wel op. Op de vraag van Deadline of seizoen vier het laatste hoofdstuk van de show zal zijn, antwoordde Star: “Ik denk zeker dat de show een leven heeft na het volgende seizoen. Er is geen einde in zicht totdat iedereen voelt dat het tijd is om te eindigen.”

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.