oh-la-la-via-dit-instagramaccount-shop-je-alle-looks-uit-emily-in-paris-236430
©Netflix

Vanaf 21 december is seizoen drie van Emily in Paris te zien op Netflix. Wie al aan het bingewatchen is geslagen weet dat Emily Cooper – gespeeld door actrice Lily Collins – ook dit seizoen uitpakt met de meest extravagante en jaw-dropping outfits. Kostuumdesigner Marylin Fitoussi – die het (mode)stokje overneemt van stylist en modeontwerper Patricia Field (bekend van Sex and the City) is verantwoordelijk voor de Parisienne looks van de cast. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen is Emily fabulous in feathers. Ze zwiert langs de Eiffeltoren in een custome made jas en een cut-out mini-jurk van Magda Bytrum. In voor meer Paris chic? Via het Instagramaccount Emily in Paris outfits shop je alle looks uit Emily in Paris.

Shop alle looks uit ‘Emily in Paris’

Leuk weetje: Emily draagt niet alleen maar designerkleding van bijvoorbeeld Gucci en Dolce & Gabbana. Er is voor de serie ook geshopt bij onder meer Zara, River Island en de bekende Franse merken Maje en Sandro.

Voor wie het derde seizoen erop heeft zitten; er komt nog een vierde aan. Dat is bevestigd door Netflix. Dit betekent dat er nog veel meer modeshows, reizen over de Seine en misplaatste social media-campagnes volgen. We kunnen niet wachten…