lily-collins-draagt-haar-beste-french-girl-look-tot-nu-toe-234637
©ANP

Terwijl ze de all-American Emily Cooper speelt in Emily in Paris, geeft Lily Collins vaak een wilde interpretatie van de klassieke Franse stijl – inclusief felrode baretten en gedurfde trenchcoats. In de aanloop naar de première van het derde seizoen verscheen Collins maandag bij Good Morning America in New York. Voor de gelegenheid droeg ze haar beste French girl-look buiten het scherm tot nu toe, een outfit die wél resoneert met de chique stijl van Françaises.

Lily Collins in ‘French girl’-look van Fendi

Voordat ze door de studiodeuren verdween, kregen we een glimp van Lily Collins in haar French girl-look. De actrice ging voor een duidelijk meer ingetogen benadering van Franse kleding dan haar tv-personage (wat ze al eens eerder deed tijdens de première van het derde seizoen van Emily in Paris in Parijs). Zo droeg Collins een zandkleurige wollen Fendi-jas, een gestructureerde strapless jurk en een zwarte coltrui eronder. De strakke, zuivere lijnen van het ensemble zijn precies waar het bij de Franse stijl om draait: strak in het pak zonder al te veel moeite te doen.

Haar discrete accessoires maakten de look helemaal af, waaronder een zwarte mini-tas met handvat, een paar lakschoenen met torenhoge platforms en een panty. De opvallende outfits van het tv-karakter zijn altijd leuk om te zien, maar met de moderne outfit van Collins zou ze voor een echte Parijse kunnen doorgaan. Emily zou aantekeningen moeten maken.

Lily Collins draagt French girl-look van Fendi
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.