lily-collins-op-french-girls-geinspireerde-hoge-knot-is-het-perfecte-avondkapsel-226890
©Getty Images

Dat Lily Collins een echt persoon is en Emily Cooper een fictief personage weten we natuurlijk. Maar de momenten waarop Cooper – boegbeeld van over the top mode – de looks van de actrice beïnvloedt, zijn het vermelden meer dan waard. Voorbeeld: Lily Collins met een op French girls geïnspireerde hoge knot die een en al ‘avondje uit-romantiek’ uitstraalt.

Lily Collins’ hoge knot is het perfecte avondkapsel

Voor een gala in Los Angeles creëerde hairstylist Gregory Russell bij de brunette uit Emily in Paris een parmantig knotje boven op haar hoofd. Het kapsel werd afgestyled met een glamoureuze pony. De losse plukken gaven Lily Collins’ hoge knot een bohemienachtige vibe. De look werd afgerond met wat eenvoudige make-up touches: roze lippen, sterke wenkbrauwen en een paar vegen mascara. Al met al een perfecte combinatie voor bij de wit en goudkleurige avondjurk met fonkelende details die de actrice droeg naar het evenement.

Wat we opsteken van Lily Collins’ glamoureuze doch nonchalante kapsel? Voor herfstige avonden uit of de aankomende stroom aan feestjes is de knot met wat losse details een geweldige keuze. Bekijk hieronder de inspirerende beautylook van de Emily in Paris-actrice.

lilly collins knot
©Getty Images

 

Lilly Collins
©Getty Images