lily-collins-draagt-de-ultieme-moderne-french-girl-look-tijdens-de-premiere-van-emily-in-paris-234176
©Kristy Sparow/Getty Images

Terwijl fans wachten op de terugkeer van Emily in Paris op Netflix eind december, geeft Lily Collins hen alvast een voorproefje van wat er komen gaat op de rode loper. Of niet. Het publiek is inmiddels bekend met de garderobe van hoofdpersonage Emily Cooper: gedurfd, frivool, zeer kleurrijk – en soms een béétje opzichtig. Maar met haar nieuwste look voor de première van het nieuwe seizoen, draagt Collins een zwoelere en moderne versie van French girl-stijl.

Lily Collins in Saint Laurent bij ‘Emily in Paris’-première

Bij de Parijse première van het derde seizoen droeg de 33-jarige actrice een opvallende look die een ware tegenpool is van de stijl van haar personage uit de serie. Hoe dat eruitziet? Geen roze mantelpakjes of gestreepte Breton-top, maar een ingetogenere, zandkleurige jurk. Het vloerlange ontwerp met cut-outs en power shoulders is afkomstig van een van de meest gewilde Franse modehuizen van het moment: Saint Laurent. Collins maakt haar look compleet met Cartier-sieraden en een paar zwarte lakleren plateauhakken.

Collins is niet de enige die fan is van een Saint Laurent-look naar de hand van ontwerper Anthony Vaccarello. Hailey Bieber hult zich maar wat graag in de unieke, vrouwelijke outfits van het modehuis, net zoals Zoë Kravitz. Hoewel de opgewekte looks van de hitserie hun charme hebben, is het verfrissend om Collins in een nieuwe, modernere stijl te zien. Misschien is dit het resultaat van de samenwerking met stylisten Rob Zangardi en Mariel Haenn (hetzelfde duo achter JLo’s verbluffende stijlmomenten). Wij zijn in ieder geval fan van Emily’s – uh – Lily’s nieuwe look.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rob Zangardi (@robzangardi)

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.