alors-emily-en-haar-baret-zijn-klaar-om-parijs-te-heroveren-292849
©Netflix

Bereid je voor op de terugkeer van Netflix-sensatie Emily in Paris, die voor het einde van het jaar weer op ons scherm verschijnt voor het langverwachte vierde seizoen. We spotten de sterren, met name Lily Collins die de altijd optimistische Emily Cooper vertolkt, op de schilderachtige geplaveide straten van de lichtstad voor de opnames van de nieuwste afleveringen. En zo te zien blijft Emily haar meisjesachtige modekeuzes, hoewel gewaagd, trouw.

Opnames ‘Emily in Paris’ seizoen 4

Tijdens het filmen, met een cameo van de Franse first lady Brigitte Macron, schitterde Collins in een ensemble dat de essentie van een excentrieke Amerikaanse in Parijs perfect belichaamde. Denk aan een bruine capejas, versierd met gestroomlijnde zwarte accenten, gecombineerd met een bordeauxrood leren button-up jack. Hieronder draagt ze een bruine minirok in houndstooth-stijl. De outfit werd afgemaakt met een bordeauxrode panty, bruine loafers en een beige tas met hengsel. Het hoogtepunt? Een licht scheve baret in houndstooth – ze is tenslotte in Paris!

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Een officiële releasedatum voor het vierde seizoen van de megahit tv-serie blijft voor alsnog uit. Maar de verwachting voor meer show stopping (en misschien netvliesverbrandende) looks van Collins stijgt. Wordt het een strak rokkostuum van Courrèges of een uitbundige baljurk van Valentino in delicate pasteltinten? Love it or hate it, wij kunnen niet wachten om het te zien. Alles wat we tot nu toe weten over de aankomende avonturen van de marketing executive in de Franse hoofdstad lees je hier.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.