emma-corrin-en-rami-malek-maken-hun-relatie-fashion-week-official-270484
©ANP

De geruchten over Emma Corrin en Rami Malek die aan het daten zijn, doen al de ronde sinds het moment dat ze midden juli voor het eerst samen een publieke verschijning maakten tijdens een concert van Bruce Springsteen. Hun romance werd een paar maanden later bevestigd toen ze zoenend gespot werden in Londen. En deze week, op de Miu Miu-afterparty in Parijs, maakten Emma en Rami hun relatie fashion week official door hand in hand én in bij elkaar passende outfits bij het feest te arriveren.

Emma Corrin en Rami Malek

De tortelduifjes gaven voor het feest hun eigen unieke draai aan klassieke pakken. Emma, van top tot teen gekleed in Miu Miu (de acteur is tenslotte ambassadeur van het modehuis), gaf een frisse kijk op tailoring. Dat deed Corrin in een strapless jurk gemaakt van pakstof, met zakken aan de voorkant die doen denken aan een traditioneel smokingjasje. De acteur maakte diens ensemble af door een gestreepte blazer over een open wit overhemd te dragen. In combinatie met zwartleren brogues en slouchy grijze gebreide sokken een moderne, frisse look.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Rami omarmde een klassiekere benadering van tailoring. Hij droeg een zwart overhemd met knoopsluiting, een zwarte getailleerde broek en een grijze blazer. Aan zijn voeten? Een paar zwartleren veterschoenen met vierkante neus.

Ondanks hun verschillende benadering van het pak, waren hun looks volledig harmonieus. We kunnen niet wachten om te zien wat het stijlvolle nieuwe koppel hierna draagt.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.