harry-styles-blijft-de-koning-van-de-jumpsuits-zo-bewijst-hij-bij-de-grammy-awards-241104
©Getty Images

Harry Styles trad zondagavond niet alleen op tijdens de Grammy Awards 2023, ook nam hij de award voor Beste Album van het Jaar in ontvangst. Dit alles wil zeggen: het was absoluut zijn avond om te schitteren. Net voordat het evenement begon, deed Styles precies dat door in zijn kenmerkende silhouet – de jumpsuit – te verschijnen op de rode loper. De jumpsuit is een go-to voor zijn optredens, dus waarom zou hij niet in een chic eendelig stuk glijden voor de grootste avond van de muziek?

Harry Styles bij Grammy Awards 2023

Styles grafische, laag uitgesneden look, gestyled door Harry Lambert, is afkomstig van het Parijse label Egonlab. Het borstblote ontwerp, met een veelkleurig ruitpatroon, was perfect om Styles’ twee borsttatoeages van mussen te laten zien. Hoewel hij in de loop der jaren veel jumpsuits heeft gedragen – van een gestreepte JW Anderson tot bedazzelde Gucci-stijlen – heeft deze laatste versie duidelijk de beste harlekijn-stijl. Omdat de stof is voorzien van Swarovski-kristallen, had de zanger minimale accessoires nodig; Styles koos alleen voor een paar witte laarzen met hak.

Beste looks Grammy Awards 2023

Harry Styles was uiteraard niet de enige die in een verbluffende look op de rode loper verscheen; de grootste nacht van de muziek is nooit saai en dit jaar was geen uitzondering. De best geklede sterren waren degenen die het hoge dramagehalte in evenwicht brachten met een gevoel van verfijning. Bekijk een overzicht van de best geklede beroemdheden van de avond hier.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.