niemand-houdt-meer-van-statement-jumpsuits-dan-harry-styles-212319
©Getty Images

Harry Styles is altijd bereid om een mode-risico te nemen, vooral als het gaat om zijn stage looks. In april trad hij op met Shania Twain tijdens Coachella in een paillettenjumpsuit van Gucci. Het gekleurde exemplaar deed ons sterk denken aan de flamboyante stijl van Elton John of David Bowie. En hoewel hij op het podium ook van alles heeft gedragen, van vesten met franjes tot pakken met prints, zijn het jumpsuits waar Harry Styles keer op keer naar teruggrijpt.

Harry Styles en zijn jumpsuits

Gisteren nog, bijvoorbeeld, trad Styles op in de Today-show in New York City in zijn nieuwste jumpsuit: een gestreept pak van JW Anderson met lange, uitlopende mouwen. Nu is het vrij moeilijk om een meestal vormloze onesie er high-fashion uit te laten zien. Styles bewijst echter dat het dragen van een gemakkelijke outfit een maximale impact kan hebben. Hij combineert de vrolijke jumpsuit nonchalant met sneakers, alsof het de eenvoudigste look ter wereld is.

Harry Styles in een statement jumpsuit
©Getty Images

Het is niet de eerste keer dat Styles kiest voor zo’n opvallende jumpsuit. Onlangs droeg hij een rood pak met pailletten van de jonge Spaanse ontwerper Arturo Obegero in zijn ‘As It Was’-muziekvideo. In 2020 trad de zanger ook al op tijdens de Brit Awards in een wit kanten Gucci-jumpsuit.

Harry Styles in een statement jumpsuit
©Getty Images

Instant look

Het is duidelijk te zien waarom Styles een liefhebber is van het silhouet: de losse vorm maakt beweging op het podium mogelijk (en Styles houdt van dansen). En als je een exemplaar hebt in een interessante stof, zoals kant of met pailletten, dan zorgt het ontwerp ook nog eens voor een zeer stijlvol moment. Wij zijn in ieder geval fan van Styles’ avant-gardistische onesies: je trekt hem gewoon aan et voilà, je hebt een instant look.

Harry Styles in een statement jumpsuit
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.