harry-styles-debuteert-een-volle-cast-away-achtige-baard-in-nieuwe-muziekvideo-229158
©Getty Images

Harry Styles’ videoclip Music For a Sushi Restaurant is hier, wederom een complete beleving zoals we dat van de zanger gewend zijn. De opening van de muziekvideo toont een trio vissers die zeemeerman Harry met tentakels (!) in een vrachtwagen laden en de buit afleveren bij een commerciële keuken. Maar naast het hele inktvisgebeuren is er een esthetische onregelmatigheid die het vermelden waard is: de volle baard van Harry Styles, die doet denken aan die van Tom Hanks in het overlevingsdrama Cast Away uit 2000.

Harry Styles met baard in nieuwe muziekvideo

Als de zaken gevaarlijk worden, zet Styles het op een zingen om aan zijn lot te ontsnappen. Gelukkig krijgt hij al snel een schoonmaakbeurt met een (niet zo gladde) scheerbeurt en glitters. De spa-behandelingen gaan door – gouden oogmaskers en vochtinbrengende crèmes, glimmers en een gelikt kapsel – terwijl Styles transformeert van potentieel voorgerecht tot performer. Maar die verandering is slechts van korte duur wanneer zijn stem er opeens mee ophoudt…

Te midden van de gruwelijk slash glitterachtige kaders van de korte film is de baard van Harry Styles een ster. Samen met zijn tatoeages krijgt de Britse zanger ineens een veel stoerder uiterlijk. Aanschouw hieronder de complete muziekvideo, waarin Styles’ baard bijna meer teweegbrengt dan zijn tentakels.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.