harry-styles-in-gucci-groen-bij-premiere-my-policeman-223006
©Chris Chew/ANP

Terwijl in Los Angeles de rode loper platgetrapt werd voor de Emmy Awards, werd het beroemde vloerkleed in Toronto uitgelegd voor Harry Styles. De extravagante paradijsvogel streek neer in de grootste stad van Canada voor de première van My Policeman. Uiteraard maakte hij zijn entree in stijl, zeg maar gerust groovy style. Styles showde nogmaals zijn liefde voor Gucci en bracht met zijn groene look een ode aan de jaren 70.

Harry Styles in Gucci groen

De As It Was-zanger droeg een blazer in de kleur emerald groen – uit de lente/zomer 2022-show – op een salie-kleurige broek met daaronder hakken in crèmekleur. Styles maakte zijn Gucci-ensemble compleet met een bijpassende handtas uit de Gucci Bamboo 1947-collectie én oversized bloemenbroche. De styling was uiteraard in handen van Harry Lambert, de man achter de preppy stijl van de zanger.

Styles vergezelde onder meer co-ster Emma Corrin die een statement maakte met haar zwarte high-cut bodysuit met lange mouwen – die tot de grond kwamen – van Miu Miu. De actrice is het meest bekend van The Crown, waarin ze wijlen prinses Diana speelde en een Golden Globe kreeg voor die rol. Corrin schittert nu dus naast de Britse popster in My Policeman.

‘My Policeman’ 

De film is een bewerking van Bethan Roberts’ gelijknamige lhbti-roman uit 2012. In het verhaal ontmoeten lerares Marion (Emma Corrin) en politieagent Tom (Harry Styles) elkaar aan de kust van Brighton in de jaren 50. De twee worden verliefd.

Alleen krijgt Tom ook amoureuze gevoelens voor museumcurator Patrick. Hij moet de keuze maken tussen een veilig huwelijk met de verliefde Marion en een homoseksuele relatie met zijn grote liefde, wat in die tijd niet werd geaccepteerd.

My Policeman draait vanaf 21 oktober in de bioscoop, zo bevestigde Amazon onlangs. Vanaf 4 november is de film ook te streamen op Prime Video.

©ANP
©ANP