harry-styles-maakt-zijn-entree-in-venetie-in-glamoureuze-seventies-look-221844
©Getty Images

Heeft iemand er ooit zo cool uitgezien toen hij het Lido di Venezia binnenwandelde? Fans van Harry Styles beweren van niet. De Watermelon Sugar-zanger gaf een popsterrentwist aan speedboot-chic toen hij op weg was naar het Filmfestival van Venetië ter promotie van zijn film Don’t Worry Darling. Met strepen en een zwierige stropdas zag zijn retro-achtige Gucci-pak er perfect uit voor een bezoek aan de historische stad.

Harry Styles in Venetië

Harry Styles vergezelde zijn vriendin Olivia Wilde en co-sterren Gemma Chan en Chris Pine tijdens de photocall in het Palazzo del Cinema in Venetië. De stemming? Veel colorblocking en fashion-forward accenten (wat dacht je van Chan’s Louis Vuitton-cargobroek en Wilde’s bralette?). Hoewel Styles, in de rol van acteur in plaats van solo-artiest, zijn podiumdrift voor zijn optredens bewaart, was er geen twijfel over mogelijk dat de groep een muzikant in zijn midden had.

Van de tatoeages die boven zijn tanktop uitpiepten – naar verluidt kostte het uren om ze elke dag op de set van de film te bedekken – tot de golvende lokken waar Styles-fans gek van worden, de 28-jarige popster zorgde voor dat beetje extra dat we tot nu toe alleen zagen bij Timothée Chalamet en zijn rode Haider Ackermann-look.

Gucci-look

Na een tour vol jumpsuits met pailletten en gestreepte co-ords, is het geweldig om Styles terug te zien in Gucci. De artiest is gemaakt voor Alessandro Michele’s genderloze vintage esthetiek en zijn op geschiedenis en mythologie geïnspireerde juwelen. Grove gouden ringen en een getinte zonnebril zo groot dat Joan Collins er trots op zou zijn geweest, maken de seventies-look af. Styles zet daarmee de toon voor de première van Don’t Worry Darling. Looking good, Harry.

Harry Styles komt aan bij het Venetië Filmfestival
©Getty Images