closet-sale-harry-styles-stylist-dropt-iconische-items-in-app-depop-219633
©Charles Sykes/Invision/AP

Harry Styles-fans opgelet: de stylist én man achter de groovy en preppy stijl van de zanger, Harry Lambert, heeft besloten zijn garderobe met bijzondere archiefstukken op te ruimen. En ja, daar zit ook een gedragen item van de Britse extravagante paradijsvogel bij. De stylist biedt dertig verschillende stukken (ook van andere grote sterren) aan via de app Depop. De opbrengst van de closet sale van Harry Styles’ stylist gaat naar Mermaids, de Britse liefdadigheidsinstelling die transgenderjongeren ondersteunt.

Closet sale Harry Styles

“Ik vind het een prachtig goed doel. Deze community heeft onze hulp hard nodig. Toen ik gevraagd werd door Depop was de beslissing snel gemaakt. Ik ben door mijn eigen archief gegaan en vond een aantal topstukken die ik zelf gedragen heb, maar ook one-of-a-kind collectors items van sterren zoals Harry Styles gaan in de verkoop”, aldus Lambert tegen het Britse dagblad Evening Standard.

De verkoop is vandaag gestart, dus wees er snel bij. Lambert doet onder meer The Pleasure by Harry Styles tote bag, de overal uitverkochte roze blouse met polkadots van het merk Palomo, de logo raffia tote van Prada (die zo’n beetje iedere influencer heeft) én een custom made T-shirt gedragen door de Zweedse acteur Alexander Skarsgård onder de virtuele hamer. Alle items vind je hier.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Depop (@depop)