harry-styles-muziekvideo-voor-late-night-talking-is-de-ultieme-sleepover-216711
©ANP

Als we ons het perfecte pyjamafeestje mogen voorstellen, dan maken Harry Styles en zijn gevederde boa’s daar zeker onderdeel van uit. Die fantasie wordt werkelijkheid in de recent uitgebrachte muziekvideo voor Late Night Talking, de nieuwste single van het veelgeprezen album Harry’s House. Styles-fan of niet, de clip biedt het nodige entertainment met zwevende bedden, kussengevechten en kleurrijke polkadotpyjama’s.

Harry Styles in muziekvideo ‘Late Night Talking’

De video voor Late Night Talking begint met Harry Styles in bed. De zanger is uitgedost in een roze pyjama met stippen, witte tanktop en een gouden ketting. Hij duikt onder de dekens een konijnenhol à la Alice in Wonderland in. Vervolgens kruipt hij door een witte tunnel van dekens om uiteindelijk op een gezellig slaapfeestje te belanden. We zien Styles in een andere outfit. Zo draagt de zanger nu een chocoladebruine pyjama met felblauwe stippen met bijpassende kralenketting en statement ringen.

Na uitgebreid geknuffeld te hebben met alle aanwezigen wordt Harry wakker in een museum. Het kritische publiek aldaar neemt hem goed onder de loep. Inmiddels heeft de zanger een double-breasted beige pak aangetrokken met daarop een gigantische broche vastgespeld. De magische sleepover gaat door met een theaterbezoek, een ritje door het centrum van Londen en een kussengevecht.

Flamboyante stijl

Dat Harry Styles een extravagante paradijsvogel is, mag duidelijk zijn. Met name rond zijn album Harry’s House heeft de zanger zich helemaal overgegeven aan zijn speelse en eigenzinnige kant. We zien Styles – of het nu op het podium, op de rode loper of in zijn videoclips is – in allerlei geweldige outfits. Die gaan van glinsterende Gucci-jumpsuits tot flamboyante pakken. Zijn nieuwe muziekvideo sluit naadloos aan op zijn quirky stijl en is, zoals alles wat hij doet, een feest om naar te kijken.

Bekijk hieronder de muziekvideo van Late Night Talking en dompel jezelf onder in de ultieme sleepover.