irina-shayk-draagt-dubbele-in-between-seasons-jas-in-parijs-en-jij-kan-m-makkelijk-nabootsen-244764
©Getty Images

Paris Fashion Week is in volle gang waardoor de fashion crowd zich momenteel bevindt in Parijs. Zo ook Irina Shayk. Het supermodel liep deze fashion month in heel wat shows (zoals Michael Kors en Tods), en is nu neergestreken in de Franse hoofdstad voor haar laatste catwalkverschijningen. Hoewel de looks van de collecties tijdens de modeweken altijd bijzonder zijn, is de streetstyle minstens zo interessant. Wat draagt een model tussen shows in? Shayk koos voor een dubbele biker-meets-trenchcoat jas waardoor haar look er in een keer verrassend uitzag. Het goede nieuws? De jassen zijn vanaf vandaag verkrijgbaar.

Irina Shayk in biker-trenchcoat jas van H&M Studio

Fashion Week staat bekend om haar bijzondere streetstyle, waar menig modeliefhebber zich hult in vernieuwende looks. Irina Shayk koos voor haar off-duty look een verrassende combinatie: waarom zou je maar een jas dragen als je er ook twee kunt combineren, moet ze gedacht hebben. Ze heeft duidelijk het concept van layering begrepen, Shayk koos voor een bikerjack en een lichte trenchcoat – beiden van H&M Studio.

Nooit meer iets missen van Vogue.nl? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste fashion- en beautynieuws.

Dubbele jas

De klassieke kakikleurige trench droeg ze over een zwarte coltrui. Voor een extra laag trok ze een ruim leren jack aan met een bruine, verweerde afwerking. Niet gek, gezien dergelijke bikerjacks helemaal on trend zijn en gedragen worden door beroemdheden als Hailey Bieber, Rihanna en Bella Hadid. Hoewel het dragen van twee jassen een gemakkelijke manier kan zijn om je look een interessante twist te geven, kan het al snel té volumineus worden. Shayk loste dat probleem op door af te zien van een broek en koos voor een piepklein broekje – ook een trend die we de laatste tijd veel zien.

Het devies dus dit voorjaar wanneer je niet weet wat aan te trekken? Ga zoals Shayk gewoon voor twee jassen en creëer je eigen verrassende outerwear-look.

Irina Shayk in H&M Studio jas
©H&M

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.