jennifer-lopez-beleeft-officieel-een-nancy-meyers-zomer-in-de-hamptons-305206
©Getty Images

Ik weet het: we hebben allemaal genoeg van ‘X Girl Summer’-formuleringen, maar sta me een laatste uitzondering toe. Nadat Jennifer Lopez haar zomertournee cancelde doet ze flink aan selfcare met Italiaanse solovakanties en fietstripjes door de Hamptons. En het geheel is gewoon te Nancy Meyers-achtig voor woorden.

Jennifer Lopez brengt zomer door in de Hamptons

Het zijn een paar turbulente maanden geweest voor Lopez met de vele geruchten die rondgaan over haar vermeende breuk met Ben Affleck, en ik wil haar huidige leven zeker niet te veel romantiseren. Hoewel regisseur Nancy Meyers bekend staat om haar romcoms met zoetsappige verhaallijnen en happy endings (denk aan The Holiday en The Parent Trap), hebben we van haar films óók geleerd over de pijn van een scheiding en de uitputting van het opnieuw opbouwen van je leven op middelbare leeftijd.

Toch heeft het iets goddelijks en heerlijk Elizabeth Taylor-achtigs om een smetteloos witte broek aan te trekken en de smalle, kronkelende straatjes van de Hamptons in te trekken om te fietsen met je zangcoach terwijl je vermeende ex achterblijft in Los Angeles en de kinderen naar een AI-kunstkamp brengt (of wat de kinderen van beroemdheden ook doen in de zomer, ik weet het niet).

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Toegegeven, ik zou ook een Jennifer Lopez-fan zijn als ze gewoon een smoezelig appartement zou huren om te huilen, een bak ijs te bestellen en Selling Sunset te kijken. (Dit is trouwens mijn favoriete en beproefde methode om met emotionele onrust om te gaan). Ik hou al van die vrouw sinds ik voor het eerst om een flesje van haar parfum vroeg voor Chanoeka en in mijn ogen kan ze niets fout doen. Maar ik vind dit uitstapje naar de oostkust echt geweldig voor haar. Het enige wat ze nu nog nodig heeft, is een coltrui in de stijl van Diane Keaton in een mooie crèmekleur, en ze zal helemaal opgaan in de Hamptons-menigte.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stevie Mackey (@steviemackey)