jennifer-lopez-combineert-haar-naked-dress-met-een-rommelige-knot-op-het-met-gala-2024-296500
©Getty Images

We kunnen er altijd van uitgaan dat Jennifer Lopez uitpakt op de rode loper – en op het Met Gala 2024 werden we niet teleurgesteld. Als een van de co-chairs begreep Lopez de opdracht (en meer) en blies ze bijna iedereen omver in een doorschijnende jurk versierd met stenen. Maar met haar beautylook zorgde ze voor een mooi balans.

Jennifer Lopez tijdens het Met Gala 2024

Hoewel de jurk, couture van Schiaparelli, het middelpunt van Lopez’ look was, zorgden haar neutrale make-up en haar voor een evenwichtige look. Celebrity-hairstylist Lorenzo Martin gebruikte de Shark Flexstyle Hairstyler samen met TRESemmé stylingproducten om het halflange karamelkleurige haar van Lopez te verzamelen in een rommelige knot. Daarna gebruikte hij de Tangle Teezer Teasing Comb om een paar babyhaartjes uit te laten steken langs de kruin om de haarlook een meer effortless uitstraling te geven.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Qua make-up koos Lopez dit jaar voor neutrale tinten, met een mix van bruine en karamelkleurige oogschaduw met een subtiele glinstering die paste bij die ongelofelijke jurk. Haar jukbeenderen werden omlijnd met bronzer en gaf haar een etherische, stralende teint. Om haar make-up af te maken, koos ze voor een neutrale glanzende lip. Dit is een klassieker van de zangeres (en iets dat gewoon altijd werkt) voor een extra glow. Lopez bewees dat less is more als het aankomt op make-up en haar, vooral als je Schiaparelli draagt. We zullen nog dagen aan deze look denken.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.