gebruikt-jennifer-lopez-haar-outfit-om-op-de-controverse-rondom-haar-imago-te-reageren-293331
©Getty Images

Er is de laatste tijd nogal wat ophef rondom Jennifer Lopez ontstaan. Mensen hebben online de authenticiteit van de zangeres in twijfel getrokken door te verkondigen dat ze te ver verwijderd zou zijn van haar Jenny from the Block-persona. We spotten JLo – zo wordt gesteld – namelijk zelden zonder een Birkin, een oversized zonnebril en een gepersonaliseerde, bedazzlede drinkbeker. Deze week lijkt de zangeres met haar look te knipogen naar de hele controverse.

Gaat Jennifer Lopez in op de controverse?

Een beeld zegt meer dan duizend woorden, zo wordt gezegd. En wat zegt meer dan het dragen van een spijkerbroek met verweerde, bijna viezige details? Is dit haar manier van duidelijk maken dat ze naast een chique Hollywood-ster ook nog steeds dat meisje uit de Bronx is? Eén ding is zeker: we zien Jennifer Lopez niet vaak in gehavende ontwerpen zoals deze. (Al draagt de zangeres hier waarschijnlijk wél een ontwerp van Acne Studios, dat meer dan 580 euro kost.)

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

De rest van de blauwgetinte look is klassiek JLo-territorium. Lopez ruilde een ontwerp van haar uitgebreide Hermès-tassencollectie in voor een lichtblauwe, gewatteerde Chanel-flap bag. Daarnaast droeg ze een strakke indigokleurige coltrui onder een donkerblauwe, wollen jas en blauwe naaldhakken met een puntige teen. En geen enkele Jennifer Lopez-approved outfit is compleet zonder een paar grote oorbellen én – inderdaad – een oversized zonnebril. Deze keer kiest ze voor gouden ringen en vierkante glazen met kleurverloop. Of Jennifer nu iets probeert te zeggen met haar outfit of niet: een goede look is het absoluut.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.