is-jennifer-lopez-nu-ook-musicalster-haar-korte-film-this-is-me-now-a-love-story-is-vanaf-vandaag-te-zien-283062
©Prime Video

Het nieuwe werk van Jennifer Lopez is een album-musical-film. Juist, een hele mond vol. We praten je bij over This Is Me… Now: A Love Story, waarin de zangeres je meeneemt op een persoonlijke reis naar (zelf)liefde.

Jennifer Lopez in musicalfilm ‘This Is Me… Now: A Love Story’

Vandaag verschijnt het nieuwe album van Jennifer Lopez. En in plaats van een bescheiden releasefeestje of alvast een eerste videoclip bij een single, besloot JLo het dit keer anders aan te pakken. De zangeres komt met een korte film van 65 minuten, dat volledig anders is dan al haar voorgaande werk. In de film neemt ze de kijker mee door een liefdesverhaal, gebaseerd op haar leven. Want als Jennifer Lopez ergens van houdt, is het wel van de liefde. Zoals Lopez het zelf verwoordt in de film: “Als iemand me vroeg wat ik wilde worden als ik groot was, was mijn antwoord altijd… verliefd.” De zangeres stapte in 2022 in het liefdesbootje met Ben Affleck, nadat de twee al eerder verloofd waren in 2003. Ze trouwde al drie keer eerder – waaronder met Marc Anthony, de vader van haar tweeling – en was verloofd met honkballer Alex Rodriguez.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Sterrencast

Terug naar de film. Dat JLo te zien is als actrice, is niks nieuws. We kennen haar ook van films als Maid in Manhattan en Selena. Wat deze film dan wel zo’n opmerkelijke verschuiving markeert, is dat Jennifer Lopez voor het eerst in een musicalfilm speelt. De zangeres zal naast acterend ook zingend en dansend te zien zijn. Dit doet ze uiteraard niet alleen, maar met een sterrencast waar je u tegen zegt. Zo zijn Fat Joe, Trevor Noah, Kim Petras, Post Malone, Keke Palmer, Sofia Vergara, Jenifer Lewis en meer te zien in de film. This Is Me… Now: A Love Story werd geregisseerd door Grammy-winnaar Dave Meyers, bekend van videoclips als No Tears Left to Cry van Ariana Grande, Adore You van Harry Styles, Shirt van SZA, en HUMBLE. van Kendrick Lamar.

This is Me… Now: A Love Story is vanaf vandaag te zien op Prime Video. En ook is haar eerste studioalbum in tien jaar nu te beluisteren, This is Me… Now. Bekijk hieronder de trailer van de film.