in-een-overhemdjurk-en-ballerinas-jlo-ben-jij-dat-echt-276301
©Getty Images

We zijn ondertussen allemaal gewend geraakt aan de modestijl van Jennifer Lopez. Van nauwsluitende jurken tot gevaarlijk hoge plateauhakken – destijds ook gecombineerd met een overhemdjurk – om nog maar te zwijgen van de designerhandtassen met oogverblindende prijskaartjes. Haar look is vertrouwd geworden in de loop van haar meer dan twintig jaar lange carrière in de spotlights. JLo’s recentste optreden liet echter zien dat haar persoonlijke stijl ruimte laat voor veelzijdigheid. Met haar overhemdjurk en ballerina’s was het minder Jenny From The Block en meer LA rich mom. 

Jennifer Lopez in overhemdjurk en ballerina’s

Voor een lunchuitstapje in Beverly Hills (waar anders?) kleedde Lopez zich in een klassieke, ladylike outfit die afwijkt van haar gebruikelijke excentrieke stijl. Ze droeg een midi-jurk met camelkleurig overhemd met knoopjes, een getailleerde taille en een A-lijn rok met tierlantijnen. De ster maakte haar look af met zwarte lakleren ballerina’s (flat shoe shocker!), maar bracht het geheel terug naar bekender terrein met een zwarte krokodillenleren Hermès Birkin tas versierd met gouden hardware.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Dit jaar zijn platte schoenen onmisbaar geworden voor beroemdheden, zowel overdag als in de avond, met onverwachte fans als Kylie Jenner, Sofia Richie en Margot Robbie die zelfs op de rode loper afzien van hakken. Lopez is het er duidelijk mee eens dat comfortabel schoeisel nog steeds chic kan zijn. Zelfs op je bruiloft staat het chiquer dan ooit.

Jennifer lopez in camelkleurige overhemdjurk met lakleren ballerina's en een birkin bag
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue.US.