jennifer-lopez-is-de-koningin-van-kerst-in-deze-sprankelende-looks-236406
©Evan Agostini/Invision/ANP

Jennifer Lopez onderscheidde zich dit jaar met een bijzonder kerstthema: de kolibrie. “Ik schreef een nummer genaamd Hummingbird voor mijn nieuwe album, This Is Me…Now (een vervolg op haar album This Is Me … Then uit 2002, red.). “Voor mij zijn kolibries de boodschappers van liefde”, schreef de zangeres in haar nieuwsbrief. De kleine vogel is in het huis van JLo – waar ze haar familie én de familie van man Ben Affleck bij elkaar bracht voor de feestdagen – terug te vinden in alle kerstversieringen. Hiermee – en dankzij haar sprankelende looks – is Jennifer Lopez onbetwist de koningin van kerst dit jaar.

Jennifer Lopez showt sprankelende looks met kerst

Na afloop van haar kerstfilmmarathon bereidde Jennifer Lopez zich voor op een uitzonderlijke avond. Op 23 december nodigde ze een aantal beroemdheden uit, waaronder Kim Kardashian en Billie Eilish, om de feestdagen mee te vieren. Voor de gelegenheid koos ze een sprankelende look van Gucci in de kleuren van haar kerstthema. Als ze haar gasten al niet wist te verbluffen met deze look, betoverde ze hen wel door samen Ben Affleck het nummer By Christmas Eve uit te voeren.

Intiem feest op kerstavond

Op kerstavond pakte Bennifer ook nog uit met een intiem feestje ter ere van hun eerste kerst als man en vrouw. Via Instagram showde de zangeres haar outfit waarin ze de gasten verwelkomde. JLo ging deze keer voor preppy chic: een blauw satijnen jurk van Gucci met claudinekraag en bordeauxrode strikken. Als accessoires droeg de zangeres daisy oorbellen van Van Cleef Arpels. Haar look maakte ze af met rode platformsandalen van Valentino. Een trend die ze dit jaar naar de top bracht.

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez ♡ (@jlopezaesthetic)