jennifer-lawrence-is-klaar-voor-kerst-in-bordeauxrode-jas-en-groene-sneakers-236254
©Getty Images

Jennifer Lawrence is een beroemde fan van platte schoenen, of het nu Mary Janes, ballerina’s, Uggs of, haar meest favoriete paar, de Ozzy-slippers van The Row zijn. Onlangs stapte de bekendste anti-hakkendraagster van Manhattan naar buiten in groene, pistachekleurige sneakers die volledig matchen bij haar The Row Bourse-tas.

Jennifer Lawrence draagt groene sneakers

Lawrence combineerde haar groene sneakers met een lange bordeauxrode mantel, waardoor haar look een kerstig tintje kreeg. De minimalistische doch kleurrijke outfit van de Oscarwinnares is het perfecte voorbeeld van Lawrence’s benadering van dagelijkse stijl. Comfort is altijd de sleutel: ze gaat voor luxe basics zoals simpele T-shirts, geweldige jeans en knusse breisels, terwijl haar schoenen en tassen (bijna altijd van het label The Row van de Olsen-twins) voor extra glans zorgen.

Modefans weten dat de groene sneakers van Jennifer Lawrence niet zomaar sneakers zijn. Het precieze paar, Nike Air Force 1, is zeer geliefd bij beroemdheden en modellen. Naast het feit dat ze een zwak heeft voor Air Force 1’s, draagt Lawrence ook regelmatig Reeboks en Converse Chuck Taylors – ook favorieten van de nieuwe generatie supermodellen zoals Adut Akech (Nike), Gigi Hadid (Reebok) en Kaia Gerber (Converse).

Jennifer Lawrence draagt groene sneakers
©ANP

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.