heeft-julia-fox-uberhaupt-een-gewoon-paar-jeans-241776
©Rachpoot/Bauer-Griffin

Sinds ze de nieuwe lieveling van de modewereld is, is de garderobe van Julia Fox (33) een gespreksonderwerp op social media. Net als haar appartementtour eerder deze maand – maar dat is een ander verhaal. Fox heeft een voorliefde voor heerlijk onthullende outfits, crop tops, balaclava’s en diepe uitgesneden spijkerbroeken. Haar uitdagende kijk op denim veroorzaakt vaak de meeste discussie. Bij haar recentste outfit vragen we ons af… heeft Julia Fox überhaupt een gewoon paar jeans?

Heeft Julia Fox wel een gewoon paar jeans?

De 33-jarige Uncut Gems-actrice, die deze week in New York City werd gespot, droeg een ultramini-jurk zonder rug – en zonder zij – gemaakt van geupcyclede denim taillebanden. Onder een patchwork denim jasje, met een paar bijpassende Gia Borghini laarzen halverwege de kuit en een Medea minitas.

Nooit meer iets missen van Vogue.nl? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste fashion- en beautynieuws.

Eerder droeg Fox een Calvin Klein ondergoedset met denimstukken van Alexander Wang. Samen met een piepkleine denim bandeautop met een gevaarlijk laag uitgesneden jeans. En laten we vooral die bijpassende Diesel set met pantaboots niet vergeten die ze droeg bij haar allereerste Paris Fashion Week. Het meest verrassende wat deze vrouw op dit moment zou kunnen dragen is een paar 501’s jeans van Levi’s.

Julia Fox in ultra low-waist jeans
©Rachpoot/Bauer-Griffin
Julia houdt van haar denim.
Julia Fox op straat in spijkerbroeken-pak
©Rachpoot/Bauer-Griffin
De beste manier om boodschappen te doen.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.