herkenbaar-of-pure-chaos-julia-fox-tegenvallende-hometour-verdeelt-het-internet-240268
©Getty Images

Vergeet de MTV Cribs-revival. Julia Fox – een vrouw van wie bekend is dat ze in haar ondergoed en denim dijlaarzen boodschappen doet – heeft TikTok een videorondleiding gegeven door haar tweekamerappartement in Manhattan, en het is geen gewone hometour, maar een herkenbare (of “underwhelming“, zoals Fox het noemt) hometour. “Persoonlijk hou ik gewoon niet van overdreven vertoon van rijkdom; ik krijg er een vies gevoel van, vooral van mensen die heel grote huizen hebben”, zegt ze, terwijl ze wat licht werpt op het einde van haar relatie met Kanye. “Het is gewoon echt verspilling als er zoveel daklozen zijn in dit land, en ik – ik ben gewoon niet echt zo.”

Julia Fox geeft hometour op TikTok

Hoe is ze dan wel? Een soort Carrie Bradshaw met een peuter, zo blijkt. Fox heeft haar bed naar de woonkamer gesleept, zodat haar kamer deels als speelkamer voor haar tweejarige zoon Valentino en deels als garderoberuimte kan dienen (die verhullende looks moeten tenslotte ergens hangen – ook al is het naast de kleine mintgroene Vespa van je zoon). “Ik heb ook schoenendozen in de keuken, wat heel gebruikelijk is voor New Yorkers”, verklaart ze, terwijl ze een koninklijke schoenenverzameling bekijkt (ik zie Hermès), opgestapeld bovenop een doos regenboogkrijt en afgetopt met een bucket hat van Gucci. Op de tafel ernaast? Een suikerspinmachine – vreemd genoeg niet vermeld op veel lijsten van huishoudelijke benodigdheden.

Waar Fox en Bradshaw hun eigen weg gaan? Hun aanpak wat betreft ongedierte. “We hebben wel een klein muizenprobleempje”, mijmert Fox, “maar, weet je, het is een probleem, afhankelijk van hoe je het bekijkt. Ik laat ze lekker hun gang gaan. Ik waardeer het dat ze ’s nachts, als we slapen, de kruimels opruimen die mijn zoon op de vloer laat vallen. Dus, ja, ik zal de muizen er niet snel uitzetten.”

Bekijk hier de video waarin Julia Fox haar hometour geeft.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK