julia-fox-maakt-haar-catwalkdebuut-in-de-ultieme-revenge-dress-na-breuk-met-kanye-west-205672
©Shutterstock

Wat een catwalkdebuut betreft, had de timing voor Julia Fox niet beter kunnen zijn. Luttele uren na haar publieke break-up met Kanye West, waarbij ze zichzelf een ‘#1 hustler‘ verklaarde, opende de Uncut Gems-ster de herfst/winter 2022-show van LaQuan Smith tijdens New York Fashion Week.

Julia Fox maakt haar catwalkdebuut

Het maakte niet uit dat het een uur te laat begon. Julia Fox opende de show en liep over de geïmproviseerde catwalk in een oude privéclub, gekleed in een zwart satijnen jurk met pikante cut-outs. Alleen het moment zelf was al cultwaardig te noemen, maar het kreeg een extra lading door Julia’s breuk met Kanye West. Die besloot namelijk om zijn voormalige vrouw Kim Kardashian bloemen te sturen op Valentijnsdag.

Julia Fox maakt haar catwalkdebuut bij LaQuan Smith
©Shutterstock
Het publiek en de pers werden wild van Fox' debuut op de catwalk.

Fox maakte haar fans duidelijk dat ze geen traan heeft gelaten na haar wervelende romance met de rapper, en haar smeulende catwalkmoment leek dat feit te bevestigen. Terwijl die vrachtwagen vol rode rozen aankwam bij Casa Kim, verdubbelde Julia haar drama en glamour. Over de ultieme wraaklook gesproken!

LaQuan Smith en Julia Fox

Smith was de perfecte kandidaat om Fox te voorzien van een revenge dress. De ontwerper staat bekend om zijn gepolijste clubwear, waardoor hun wegen zich vaker gekruist hebben. “Julia is al vanaf dag één mijn girl“, zo vertelde Smith aan WWD over het boeken van zijn vriendin voor de show. “Ze komt altijd naar me toe voor een sexy catsuit voor een avondje uit in de stad. Het voelde gewoon een beetje pressy en gaggy.”

Julia Fox backstage bij LaQuan Smith herfst/winter 2022
©Megan Cencula/Shutterstock
Fox backstage bij LaQuan Smith herfst/winter 2022.

Tijdens een rustig showseizoen in New York zette deze publiciteitsstunt Smith stevig op de internationale modekaart. Het was inderdaad het werk van twee echte hustlers.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue.co.uk.