backstagevideo-fashionserie-van-paul-bellaart-terug-naar-het-zachte-en-de-verbinding-205795

In de fashionserie van Paul Bellaart begint de dag aangenaam loom na een lange winterslaap, om vervolgens uit te monden in een spontaan feestje, dat pas stopt als de sterren hoog aan de hemel staan. Wake up everybody. No more sleepin’ in bed. No more backward thinkin’. Time for thinkin’ ahead! – John Legend, Wake up everybody

Joy, connection en celebration

“Het licht aan het einde van de tunnel schijnt feller dan ooit. We hunkeren naar dat gevoel van volledige vrijheid, naar ongelimiteerd geliefden vastpakken en naar dat allereerste lentebriesje dat onze huid streelt en ons van top tot teen verwarmt”, schrijft editor-in-chief Yeliz Çiçek in haar editorial. En dat gevoel weet gerenommeerd fotograaf Paul Bellaart feilloos vast te leggen in ons eerste nummer met modellen June, Nella, Nola, Ayesha, Tes, Jacqui, Noa, Iekeliene, Eeke, Nicci en Marte.

“Zijden stoffen in neutrale kleuren, doorschijnende kledingstukken die de huid nauwelijks lijken te raken en rondere silhouetten en tailoring, zonder scherpe randjes. Zoals altijd was het modebeeld weer een perfecte vertaling van de behoefte die we allemaal voelen in de maatschappij. Terug naar het menselijke, het zachte en de verbinding. Het werd ons duidelijk waarover dit allereerste nummer moest gaan: joy, connection en celebration”, besluit Çiçek.

Bekijk de volledige fotoserie van Paul Bellaart in het eerste issue van de nieuwe Vogue Nederland. Het nummer ligt vanaf 17 februari in de winkels en is hier online te bestellen.