justin-en-hailey-bieber-gaan-voor-een-knusse-koppelstijl-deze-winter-240208
©Getty Images

Justin en Hailey Bieber hebben altijd uitgeblonken wat koppelstijl betreft. Of het nu op de rode loper is, op straat of tijdens een date night: het duo ziet er altijd beter uit samen. Ze delen een affiniteit voor casual-coole stukken in het bijzonder. Zo draagt Justin vaak sweaters van zijn eigen merk Drew House en is Hailey een groot fan van sportieve looks en de moto-trend. De laatste paar maanden gaat het echter vooral om coziness: het paar neigt naar ruime bomberjacks en nog ruimere hoodies. Want wat is er comfortabeler dan een XXL-kledingstuk?

Justin en Hailey Bieber in winterse koppelstijl

Het duo is de afgelopen maand in New York geweest, wat wellicht iets te maken heeft met hun op comfort gerichte stijl van de laatste tijd. (Wandelen in de straten van Manhattan vraagt om een praktische look.) Eerder deze week zagen ze eruit als echte New Yorkers toen ze helemaal in het zwart gekleed gingen – Justin in een groot utility jack en Hailey in een oversized zwart leren bomberjack.

Ook gingen de twee voor knusse texturen, zoals toen Justin een dik wollen camelkleurig vest droeg en een extra wijde broek, en we Hailey zagen in een zwarte jas van imitatiebont, gecombineerd met een jeans met wijde pijpen en puntige hakken. Het koppel houdt van stukken die zowel warm als trendy zijn: een ideale combinatie.

Matching hoodies en puffers

In Los Angeles eerder deze maand droegen de Biebers ook comfy looks, in de vorm van matching hoodies. Op Justins grijze hoodie stond ‘Magical Mushroom: We Shall Eat Them More Often‘, terwijl Hailey voor een felgroene stijl koos die ze combineerde met een paar chunky sneakers. Ze verschenen zelfs een keer in matching puffers, toen Justin een kleurrijke, bedrukte MSFTSrep-pufferjas droeg en Hailey een zachte zwarte Acne Studios-bomber.

Het mooie van de koppelstijl van Justin en Hailey Bieber is dat ze gemakkelijk stukken kunnen ruilen, en dat de outfits nog steeds bij elkaar passen. Want is dat niet waar romantiek om draait? What’s mine, is yours.

Justin en Hailey Bieber dragen zwarte looks
©Getty Images
Justin en Hailey in cozy sweaters
©Getty Images
Cozy couple style van de Biebers
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.