hailey-bieber-laat-zien-hoe-je-een-ultrakort-mini-rokje-draagt-in-de-winter-239890
©Gotham/GC Images

Hailey Bieber begon het jaar met een frisse nieuwe coupe, maar het haar van het model is niet het enige dat korter is geworden. Hailey heeft de eerste weken van 2023 doorgebracht in ultrakorte items. Zo begon ze het nieuwe jaar in een cut-out mini-jurk van Mugler (met zichtbare string), en nu draagt het model opnieuw een van de kortste kledingstukken denkbaar: het mini-rokje. Niet heel geschikt voor de winter, zou je zeggen, maar Hailey bewijst hoe je deze nu tóch stijlvol kunt dragen.

Hailey Bieber in ultrakort mini-rokje

Even voor het overzicht: Hailey’s ‘korte’ looks blijven niet beperkt tot de twee bovengenoemde outfits. Het supermodel droeg de afgelopen dagen ook nog een korte vintage Versace-jurk, om vervolgens te kiezen voor een naked (mini)dress van Fancì Club. Daarna verscheen de beauty mogul in een denimrok met ruwe randen van Miaou, die net zoveel dijbeen ontblootte als *dat* viral Miu Miu micro-rokje uit de lente/zomer 2022-collectie van het modehuis.

Stuk voor stuk looks die het model draagt met blote benen. Haar recentste outfit is daar wederom het bewijs van. Tijdens een date-night met Justin Bieber droeg Hailey een rok die zo kort was dat je hem nauwelijks kon zien. Ze stylde haar look af met een preppy grijze trui over een wit shirt. Daarbij koos ze voor een boxy leren jack en sculpturale stiletto’s.

Praktische opties in de winter

Allemaal niet heel praktische looks om de huidige wintertemperaturen in te trotseren. Maar Hailey maakt af en toe een uitzondering door panty’s te dragen. Zo voegde ze twee weken geleden een paar zwarte kousen toe aan een couturelook met ruches van Alexandre Vauthier. En eerder deze week droeg ze een Calzedonia-panty bij een ultrakorte geplooide mini-rok van het label Misbhv.

De legs-for-days-outfits doen denken aan enkele van de recentste looks van Kendall Jenner – hoewel zij nog een stapje verder gaat en de mini-rok helemaal links laat liggen. Zo droeg het model een MM6 Maison Margiela-bodysuit met lange mouwen, die ze combineerde met een dunne panty en Saint Laurent-slingbacks. Ja, zonder rok. Wordt 2023 het jaar van de hoge zoom? Of beter gezegd: helemaal geen zoom? Stay tuned.