deze-y2k-broekentrend-blijft-dit-seizoen-het-straatbeeld-domineren-238750
©ANP/Bauer-Griffin/INSTAR/ABACAPRESS.COM

In New York worden de appartementen kleiner, maar de broeken die op dit moment het straatbeeld domineren alleen maar groter. Katie Holmes, Selena Gomez, Hailey Bieber, Bella Hadid en Rihanna zijn allemaal fan van de parachutebroek. Een Y2K-broekentrend uit het tijdperk van de boybands die voorlopig nog wel even blijft rondhangen: de parachutebroek is in de race om een wardrobe staple te worden.

Beroemdheden lopen weg met Y2K-broekentrend

De parachutebroek is veelzijdig en zo’n beetje te combineren met alles, dus een item dat ook dit najaar – en wellicht het volgende seizoen – niet misstaat in je garderobe. Ook fijn: je hoeft er geen dikke portemonnee voor te hebben. De wijde broek – goedgekeurd door A-listers en de grote designers (zo hebben Bottega Veneta en Stella McCartney de broek in de collectie) – is een item waar je in wil wonen. Het perfecte comfortabele stuk dat meteen een upgrade geeft aan je off-duty style.

Hoe je de nostalgische broek – die onze inner zeroes pop girl naar boven brengt – combineert? Als we Bella Hadid moeten geloven is de parachutebroek perfect te combineren met een sportbeha en een paar hardloopsneakers. Wil je iets meer vrouwelijkheid aan je look toevoegen, ga dan net als Hailey Bieber voor de crop top (of een cozy sweater), een hoeveelheid aan gouden sieraden en een fijne handtas. En schoenen, sneakers natuurlijk.

©ANP/ Bauer-Griffin/

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Hailey Bieber Style (@haileybstyle)

Ook een parachutebroek? Bekijk hier de keuze van de redactie.

Parachutebroek Stella McCartney, € 837

©Stella McCartney

Parachutebroek H&M, € 25,99

©H&M