rihanna-en-aap-rocky-in-matching-looks-bij-premiere-black-panther-wakanda-forever-228944
©John Salangsang/Shutterstock/ANP

Het is een goed jaar voor Rihanna-fans. Na zwangerschapsstijl voorgoed veranderd te hebben en voor het eerst moeder te zijn geworden, brengt de zangeres en Fenty-mogul binnenkort ook nog eens nieuwe muziek uit. Haar nieuwe nummer Lift Me Up – dat hopelijk deel uitmaakt van een kersvers album – is de leadsingle van de film Black Panther: Wakanda Forever. Het was dan ook bij de première van de blockbuster waar Rihanna een spectaculaire verschijning maakte – haar eerste rode loper-moment sinds haar bevalling.

Rihanna bij première ‘Black Panther: Wakanda Forever’

Aan haar zijde toen ze de rode loper betrad? A$AP Rocky. De rapper liet zijn vriendin volop schitteren door in een casual matching look naast haar te lopen. Zijn kaki denim pak was precies de visuele toevoeging die Rihanna’s showstopping look kon gebruiken. De zangeres droeg een kleikleurige strapless jurk bezaaid met fonkelende pailletten met extra volume op de heupen, afkomstig uit de herfst/winter 2022-collectie van Rick Owens. Ze combineerde de jurk met lichtbruine leren operahandschoenen, puntige hakken en de nodige bling in haar oren. Het mag duidelijk zijn: Rihanna en A$AP Rocky domineerden de rode loper van Black Panther: Wakanda Forever.

Nieuwe muziek

Het spraakmakende rode loper-moment kwam nadat Rihanna bekendmaakte met nieuwe muziek te komen. Bijzonder, aangezien fans het al zes jaar zonder moeten doen: haar laatste album ANTI kwam in 2016 uit. Op 26 oktober bevestigde de zangeres de komst van het nummer Lift Me Up, de soundtrack van Black Panther: Wakanda Forever. Daarmee volgt ze Kendrick Lamar en SZA op, die het nummer All The Stars uitbrachten voor de originele blockbuster in 2018.

Op sociale media deelde Ri al een veertien seconden durende preview. Ook maakte ze de releasedatum bekend: 28 oktober. De post kwam kort na de aankondiging dat ze in 2023 de Super Bowl zal headlinen, waarna de speculaties over de release van haar bijna mythische album R9 een hoogtepunt bereiken.

Rihanna bij de première van Black Panther: Wakanda Forever
©John Salangsang/Shutterstock/ANP
Rick Owens herfst/winter 2022
©Gorunway.com
Rick Owens herfst/winter 2022