nieuw-kapsel-hailey-bieber-knipt-haar-in-korte-bob-239362
©Getty Images

Hailey Bieber bewijst dat zelfs beroemdheden niet immuun zijn voor de allure van het motto ‘new year, new me’. Op Instagram deelt het model haar gloednieuwe kapsel: een korte bob.

Nieuw kapsel Hailey Bieber

‘Nepo-baby’ of niet, de fascinatie voor Hailey Bieber – en in het bijzonder haar beautyroutine – is onmogelijk hoog. Het is Hailey die de wereld ‘Wat is glazed skin?’ liet googelen toen ze in 2022 haar Rhode-lijn lanceerde. Ook gingen haar ‘glazed donut’-nagels voor het Met Gala, ontwikkeld door manicure Zola Ganzorigt, in één klap viral. Maar hoewel ze ervan houdt haar kapsel op verschillende manieren te stylen, heeft misses Bieber haar kapsel de laatste jaren aardig consistent gehouden – met uitzondering van wat lichte kleurveranderingen.

Toch begint het model 2023 met een frisse start en een fris, nieuw kapsel. Op Instagram deelt Bieber een foto van zichzelf. Ze draagt een oversized leren jack en een smalle zonnebril. Maar het opvallendste op de foto is haar kapsel: een korte bob. ‘Oeps’, schrijft ze erbij.

Bob

Bobs zijn al jaren in de mode en gaan duidelijk nergens heen in 2023. Volgens stylist Syd Hayes is er momenteel een toenemende fascinatie voor “een extreem klassieke bob” bij zijn klanten. “Ik zie vooral scherpe vormen – minder lagen en meer rechte lijnen.”

Weet je niet zeker of je klaar bent om de sprong in het diepe te wagen en je lengte te verliezen? Neem dan het advies van stylist Nai’Vasha ter harte: “Mijn grootste tip voor de bob is om er niet te veel over na te denken… Of de kracht ervan te onderschatten.”

Hailey Bieber Debuts A Dramatic New Bob
©Instagram: @haileybieber

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.