hailey-biebers-favoriete-stylingtruc-is-perfect-voor-een-comfy-chique-look-en-pas-je-gemakkelijk-zelf-toe-230570
©Wardrobe.NYC

Tijdens een lekker fris weekend wil je soms gewoon in je knusse trui blijven, een wandeling maken en een warme latte halen. Het enige probleem? Je loopt het risico eruit te zien alsof je net uit bed bent gerold. Maar zoals Hailey Bieber bewijst met haar looks kan een comfortabele outfit toch heel stijlvol zijn. Hoe? Door het toepassen van een simpele stylingtruc die ervoor zorgt dat bijna elke outfit een instant upgrade krijgt. En zo doe je dat gemakkelijk zelf.

Hailey Bieber stylingtruc

Wanneer je aan Hailey Biebers kenmerkende stijl denkt zijn er vaak twee woorden die zowat op elke look van toepassing zijn. Comfortabel en chic. Biebers geheime truc voor de ultieme casual-chique look? Ze creëert haar hele outfit vaak rond één specifiek item: een grote, oversized jas. Een elegante mantel geeft een look gelijk een gekleed gevoel. Ook als je het combineert met items als sweatshirts en joggingbroeken – een combinatie waarin Hailey vaak wordt gespot.

Bieber besprak de combinatie van een gestructureerde jas bij haar look eerder in haar Vogue-video 7 Days, 7 Looks. “Dit is een outfit die ik zou dragen tijdens een vlucht of een lange roadtrip”, vertelde ze over haar comfortabele look. Dus, de volgende keer dat je je loungewear buitenshuis wilt dragen, denk dan aan Hailey’s stylingtip. Een geweldige jas kan al het werk voor je look doen. Het zijn dan ook deze essentials die je herfst-/winterlook van gewoontjes naar stijlvol kunnen tillen.

Oversized jassen

Favoriete jassen van Hailey op het moment? Eerder werd Bieber gespot in jassen van Saint Laurent en Celine die stuk voor stuk oversized en toch elegant zijn. Ook werd het model gezien in een beige, oversized double-breasted ontwerp afkomstig van haar samenwerking met het label Wardrobe.NYC. Het model droeg de oversized jas over haar klassieke joggingpak-look gecombineerd met de mini Jodie-tas van Bottega Veneta. Afgewerkt met New Balance-sneakers, een denim pet en een zwarte zonnebril, krijgt de look de perfecte balans tussen comfy en chic.

We selecteerden de mooiste oversized mantels van het moment voor je eigen casual-chic en vooral makkelijke herfst-/winterlook.

Mango jas
©de Bijenkorf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mango double breasted jas, € 99,99

Edited jas
©de Bijenkorf

 

 

Penn & Ink jas
©de Bijenkorf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Double-breasted mantel, € 319

Dit artikel werd oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.