tiffany-co-en-hailey-bieber-luiden-de-feestdagen-in-met-feestelijke-campagne-geinspireerd-op-andy-warhol-229836
©Raymond Meier

Met maar iets meer dan vijftig dagen tot kerst, worden ook langzaam de eerste campagnes voor de feestdagen gelanceerd. Hailey Bieber viert dit jaar de feestdagen met Tiffany & Co. Zo wordt duidelijk met de nieuwste campagne van het Amerikaanse juwelenhuis. Het model en ambassadeur van het merk schittert op de beelden en de campagnevideo, die geïnspireerd is op Andy Warhol en de relatie die de kunstenaar had met het merk.

Hailey Bieber in Tiffany & Co. campagne

Niemand hield meer van een feestje dan Andy Warhol en niemand geeft een stijlvol feest zoals Hailey Bieber. Het New Yorkse sieradenlabel Tiffany & Co. luidt het feestdagen-seizoen dit jaar glamoureus in met een campagne waar de stijl van Warhol en Bieber samenkomen. Het Amerikaanse model speelt de hoofdrol op de beelden en in de campagnefilm, die een ode brengen aan de legendarische Factory van Warhol. De befaamde studio van de kunstenaar, beroemd door de feesten die er plaatsvonden in de jaren ’60.

Iconische modefotograaf en regisseur Mario Sorrenti maakte de video, terwijl Raymond Meier de campagne fotografeerde. We zien Hailey Bieber tijdens een levendig feest waar zilveren, gouden en met diamanten afgewerkte sieraden in overvloed zijn. Net zoals de iconische Tiffany Blue doosjes. Een stijlvol feest dat niet zou hebben misstaan in Warhols befaamde studio.

Andy Warhol x Tiffany & Co.

Tiffany & Co. bracht in de loop der jaren verschillende collecties uit voor de feestdagen. Dit jaar lanceert het merk in samenwerking met de Andy Warhol Foundation een limited edition-collectie. En dat is niet voor niets; de Amerikaanse kunstenaar maakte elke december een serie kleurrijke wenskaarten voor het merk van 1957 tot 1962. Hetzelfde jaar waarin de kunstenaar zijn iconische Campbell’s Soup-werk debuteerde. Voor deze beperkte collectie dook het sieradenmerk in haar archieven en creëerde onder meer hun adventkalender, serviesgoed, wenskaarten en ornamenten voor in de kerstboom met daarop het werk van Warhol.

Hailey Bieber voor Tiffany & Co.
©Raymond Meier
Hailey Bieber voor Tiffany & Co.
©Raymond Meier