katie-holmes-leren-jurk-en-chunky-schoenen-zijn-ideaal-voor-de-herfst-225612
©Getty Images

Katie Holmes, de bekende stijlvolle New Yorker, is geland in Parijs! De ster is in de stad voor Paris Fashion Week, waar ze aanwezig was bij de lente/zomershow van Chloé 2023. Holmes droeg voor de gelegenheid een outfit die we direct naar onze herfstgarderobe willen kopiëren.

Katie Holmes is fan van Chloé

Katie Holmes is groot fan van het Franse modemerk. Deze zomer werd ze meerdere keren in outfits van ontwerper Gabriela Hearst gespot. In een gesprek met Vogue zegt Holmes over het werk van Hearst voor Chloé: “Het is een huwelijk tussen geweldig design en ongelooflijk bewustzijn voor duurzaamheid.”

Haar front row-outfit stelt ook duidelijk niet teleur: ze droeg een verfijnde jurk-en-schoen-combinatie die perfect als outfitinspiratie dient voor de frisse herfstweken.

De outfit

Tijdens de show droeg Katie Holmes een witte leren jurk van Chloé. De jurk heeft geweven en gestikte details, evenals een zoom met franjes. De koelere herfstmaanden zijn de ideale tijd om zo’n stevige stof te dragen. Bij de statement-jurk droeg de actrice de must-have schoenen van het seizoen: de welbekende Oxfords met veters van Chloé. Wie zegt dat je op hakken moet wankelen om er goed uit te zien? (Bovendien kunnen deze schoenen worden gedragen naar het werk of tijdens een avondje uit).

Om het hele ensemble een meer gepolijste uitstraling te geven, voegde ze er een zwarte double-breasted blazer aan toe, evenals een discrete zwarte leren clutch. Gecombineerd was het de perfecte mix van klassiek, edgy en fun. Nu vragen wij ons af: zal ze de komende dagen nog andere shows bezoeken? Hou je ogen open.

katie holmes paris fashion week chloé
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.