kendall-jenner-had-op-blote-voeten-een-chique-date-met-bad-bunny-in-het-louvre-304123
©Caption 1

Persoonlijk denk ik dat je een museumdate het beste kunt doen aan het begin van je relatie. Dan kun je elkaar er nog van overtuigen dat je echt van kunst houdt en een soort wandelende kunstencyclopedie bent. Toch lijken Kendall Jenner en Bad Bunny nu ze (naar verluidt) weer bij elkaar zijn, hun artistieke kant te omarmen. Een paar dagen na hun optreden bij Vogue World: Paris, werden de twee gespot in het Louvre. Waar ze ’s avonds laat werden getrakteerd op een privérondleiding.

Kendall Jenner en Bad Bunny op date in het Louvre

Een date tussen Jenner en Bad Bunny is altijd reden voor een feestje. Toch is er één detail dat dit uitje bijzonder opvallend maakt vanuit een mode- (of… orthopedisch?) oogpunt. Jenner droeg haar mooie zwarte asymmetrische rok en bijpassende top namelijk met blote voeten. Hiermee zet ze een trend voort die niemand minder dan Gwyneth Paltrow populair maakte.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Hét toppunt van rich person behaviour om zonder schoenen naar een van de belangrijkste culturele instellingen van Europa te gaan? Ja. Maar vergeleken met het doneren aan de 2024-campagne van Trump of het kopen van een Tesla Cybertruck, vind ik het een relatief onschuldige uiting van extreme rijkdom. Let Kendall live! Eerlijk gezegd, als mij een avondrondleiding door het Louvre wordt aangeboden, zou ik als eerste mijn schoenen uitdoen. Daarna zou ik mijn bh uittrekken. En tegen de tijd dat ik eruit geschopt wordt, zou ik helemaal ingepakt in een comfy outfit naast de Seurats staan.

Dit uitstapje was duidelijk een persvriendelijke excursie, maar hopelijk vonden Jenner en Bad Bunny wat tijd om weg te sluipen om te zoenen in een verborgen deel van het museum. Immers, “it’s in the back, but who cares, it’s still the Louvre.” (Ja, ik heb overuren gemaakt om een manier te vinden om deze Lorde-songtekst relevant te maken).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)