stylingtruc-kendall-jenner-matcht-panty-bij-haar-jurk-en-haar-manicure-241258
©The Hollywood JR / BACKGRID

Kleurcoördinatie kan heel satisfying zijn, vooral als het goed wordt gedaan. En laat dat maar aan Kendall Jenner over. Tijdens een avond uit droeg het model een mini-jurk en panty in dezelfde ossenbloedtint, met bijpassende donkere kastanjebruine manicure.

Kendall Jenner in Bottega Veneta

In het weekend werd Kendall gespot in West Hollywood in een look uit de lente/zomer 2023-collectie van Bottega Veneta – look 49 om precies te zijn. Ze droeg de jurk met gedrapeerde hals precies zoals het model dat deed op de catwalk: met bijpassende panty en een paar patentzwarte slingbacks. Wel is de versie van Kendall een kortere variant. Ook droeg ze een miniversie van de Sardine-tas van het merk bij haar outfit, in het kenmerkende intrecciato geweven leer.

Panty

Dit is niet het eerste optreden van Kendall in de designerpanty van Bottega Veneta. Vorig jaar spotten we haar wandelend over straat met een bos zonnebloemen. Hier droeg ze een marineblauwe trui, slip en panty van de lente/zomershow – juist, zonder broek, rok of jurk. De ondergoedlook ging al snel het hele internet over en werd volop gerecreëerd op TikTok.

De kans is dus groot dat haar nieuwe Bottega-look ook als inspiratie zal dienen voor mode-influencers op social media. Je panty matchen met de kleur van je jurk lijkt misschien voor de hand liggend, maar wordt niet vaak gespot. Toch is het een simpele stylingtryc die je outfit net wat interessanter kan maken.

Kendall lijkt sowieso groot fan te zijn van looks combineren met de panty. Tijdens oudejaarsavond, toen ze 2023 inluidde, ging ze gekleed in alleen een panty van Calzedonia, een bodysuit van MM6 Maison Margiela en hakken.

Bottega Veneta springsummer 2023.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.