red-carpet-official-kim-kardashian-en-pete-davidson-voor-het-eerst-samen-op-de-rode-loper-210735
©Getty Images

De afgelopen maanden heeft de ontluikende romance tussen Kim Kardashian en Pete Davidson bewezen even stijlvol als verrassend te zijn. Hoewel het koppel hun relatie voornamelijk buiten de schijnwerpers houdt, verschijnen ze zo nu en dan samen in het openbaar. Zo ook afgelopen weekend, als Kim en Pete hun rode loper-debuut maken tijdens het White House Correspondents’ Association Dinner.

Kim Kardashian en Pete Davidson maken rode loper-debuut

Er is een zichtbare verschuiving in Kardashians kameleon-stijl gaande. Naast de avant-gardistische looks ontworpen door Demna Gvasalia voor Balenciaga waaraan de reality tv-ster en fashion mogul het afgelopen jaar de voorkeur geeft, begeeft ze zich ook op een gebied dat wat speelser aanvoelt. Neem bijvoorbeeld de onverwachte coltrui met vlammenprint en rode leren broek die ze een paar weken geleden droeg. Die zette onmiddellijk het internet in vuur en vlam.

Nu maken Kim Kardashian en Pete Davidson eindelijk hun debuut op de rode loper. Het kersverse stel woont het White House Correspondents’ Association Dinner bij in looks die voldoen aan het stijlmandaat van het evenement: klassieke glamour. Kardashian draagt – hoe kan het ook anders – een nauwsluitende jurk van Balenciaga. Zij het in een meer traditioneel gevoel van weelde.

Kim Kardashian en Pete Davidson maken hun rode loper-debuut
©Getty Images

De ‘couple style’ van Kim en Pete

De oogverblindende mouwloze jurk is bedekt met duizenden glinsterende kristallen. Dat zorgt voor een outfit die zowel Kardashians liefde voor glitter weerspiegelt, als ook bij uitstek geschikt is voor een evenement. Davidson draagt een scherp zwart pak van Prada met skinny stropdas en een rechthoekige zonnebril. Hij maakt de look af met een Davidson-twist: een paar Vans.

Terwijl hun stijl als koppel tot nu toe een charmant gevoel van onvoorspelbaarheid heeft, is hun rode loper-debuut de perfecte combinatie van Kardashians fashion-forwardness en Davidsons relaxte ‘scumbro’ stijl. Voor hun grote avond uit in Washington lijken Kardashian en Davidson eindelijk hun stijl als koppel gevonden te hebben. En het is net zo boeiend – en onverwacht – als hun romance.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.