kylie-jenner-straalt-in-strapless-jurk-met-sleep-van-mugler-uit-de-jaren-90-231190
©ANP

Kylie Jenner maakte deze week een aantal show-stopping verschijningen. We hebben het natuurlijk over haar jaren 90 Mugler-look tijdens de Mugler Couturissime Exhibition Opening in New York City dinsdagavond, en over de little black dress van Loewe tijdens het Baby2Baby Gala op zaterdag.

Kylie Jenner straalt in jaren 90 Mugler 

De Kylie Cosmetics-founder weet als geen ander hoe ze de aandacht moet trekken (en zeg nu zelf: Kylie Jenner in een look van Mugler kan nooit misgaan). Toen ze dinsdag arriveerde bij de opening van de Mugler Couturissime-tentoonstelling in New York City straalde ze in een prachtige, zwarte strapless jurk van Mugler uit de jaren 90. Ze combineerde de jurk – inclusief kattenoor-korset en sleep in zeemeermin-stijl – met een paar hoge handschoenen. De sleep en handschoenen bevatten een glinstering, waardoor we er meteen de nodige inspiratie voor de feestdagen uit kunnen halen.

©ANP

Haar ombré lippen heeft ze bereikt door met een bruine lipliner haar liprand te omlijnen. Maar het was haar oogverblindende diamanten hoofdaccessoire dat écht de aandacht trok. Het glamoureuze accessoire, samen met de bijpassende oorbellen, heeft iets weg van de kroon van het Vrijheidsbeeld in New York Bay. Het fonkelde prachtig onder de lichten en het geflits van de camera’s. Kylie oogt classy, chic en sculpted door de sterk gevormde silhouetten. En laat dat nu precies zijn waar Mugler als merk voor staat. Thierry Mugler, die begin dit jaar op 73-jarige leeftijd overleed, zou trots zijn op deze stralende look van queen Kylie.

©ANP

LBD van Loewe

En dan moeten we het nog even hebben over de look van Loewe. De beautyguru maakte op zaterdag een verschijning tijdens het Baby2Baby Gala in een little black dress van het merk. Het op maat gemaakte ontwerp van Loewe bevat een hoge halslijn, een geplooide bovenkant, gedrapeerde off-the-shoulder mouwen en een minirok, bestaande uit een geplooide transparante stof die de grond reikt. We Loewe it!

Kylie Jenner baby2baby event

ANP