lindsay-lohan-maakt-front-row-comeback-bij-christian-siriano-241948
©Getty Images

Hoewel New York Fashion Week vandaag pas officieel van start gaat, werd de modeweek donderdagavond al afgetrapt met de show van Christian Siriano. Zoals bij iedere presentatie van de Amerikaanse ontwerper kwam daar een hooggeëerd modepubliek op af (vorig seizoen zat bijvoorbeeld Janet Jackson op de eerste rij). Op wie de schijnwerpers vooral gericht waren? Lindsay Lohan, die na haar terugkeer op het witte doek nu ook haar comeback heeft gemaakt bij fashion week.

Lindsay Lohan bij Christian Siriano

De 36-jarige actrice was in goed gezelschap tijdens haar front row-moment bij Christian Siriano: naast Lindsay Lohan namen 10 Things I Hate About You-actrice Julia Stiles en auteur, producer en actrice Quinta Brunson plaats op de eerste rij. Voor de gelegenheid droeg Lohan een koperkleurig satijnen pak van Siriano, bestaande uit een wijde pantalon en een capetop met flowy mouwen. De kleur matchte perfect met Lindsey’s kenmerkende donkerrode lokken. De Mean Girls-actrice maakte haar look af met een paar zwarte lakleren plateauhakken en subtiele sieraden.

De show van Siriano was het startsein van New York Fashion Week, waar de aankomende dagen de nieuwste herfst/winter 2023-presentaties plaatsvinden. Verwacht de komende tijd dus nog veel meer front row-celebritymomenten te zien. We zijn benieuwd of Lindsay nog meer stijlvolle fashion week-looks voor ons in petto heeft.

Frontrow bij Christian Siriano
©Getty Images
Julia Stiles, Quinta Brunson en Lindsay Lohan sieren de frontrow van Christian Siriano's herfst/winter 2023-show.