blij-nieuws-lindsay-lohan-is-in-verwachting-van-haar-eerste-kindje-246444
©Getty Images

Het is een goed jaar voor Lindsay Lohan. De 36-jarige actrice maakte onlangs nog haar comeback op het witte doek in de Netflix-film Falling for Christmas, en was in februari de front row-ster bij Christian Siriano’s herfst/winter 2023-show tijdens New York Fashion Week. Nu heeft ze blij nieuws om te delen: Lindsay Lohan is namelijk zwanger van haar eerste kindje.

Lindsay Lohan zwanger van eerste kindje

Dinsdag deelde de actrice het goede nieuws op Instagram met haar twaalf miljoen volgers. Lohan deelde een foto van een wit rompertje met daarop de woorden ‘coming soon‘ met het volgende bijschrift: “We zijn gezegend en enthousiast!”. In de foto tagde ze haar man Bader Shammas, de Koeweitse financier met wie Lohan vorig jaar trouwde, nadat ze in 2021 hun verloving hadden aangekondigd.

Nooit meer iets missen van Vogue.nl? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste fashion- en beautynieuws.

Vrienden van het stel en collega-moeders feliciteerden Lohan onder de post. “Gefeliciteerd love! Zo blij voor je. Welkom bij de Mama Club!”, schreef Paris Hilton. Ook Mean Girls-co-ster Amanda Seyfried liet van zich horen: “Dit is geweldig nieuws.” Meer bekende namen reageerden op de post, onder wie Donatella Versace, Zoey Deutch en Bella Thorne.

Dubai

Lohan woont momenteel in Dubai en houdt haar relatie zoveel mogelijk privé. Naar verluidt heeft ze sinds 2019 een relatie met Shammas. “Ik moest daarheen verhuizen [naar Dubai] om echt de tijd te waarderen die ik voor mezelf neem, in plaats van alleen maar gaan, gaan, gaan en leren om ‘nee’ te zeggen”, zei ze eerder. “En echt mezelf op de eerste plaats zetten, en de dingen kiezen die ik wil doen. Voor het eerst verstandig van mij.”