michael-jacksons-kinderen-verschijnen-voor-het-eerst-in-12-jaar-samen-op-de-rode-loper-292061
©Getty Images

Prince, Paris en Bigi (ook wel bekend als Blanket), de kinderen van Michael Jackson, verschijnen niet vaak samen in het openbaar, maar deze week maakten ze een uitzondering. Het drietal poseerde afgelopen woensdag namelijk samen op de rode loper in Londen, waar de musical MJ: The Musical in première ging. Een moment dat we terecht zeldzaam kunnen noemen.

Paris, Prince en Bigi op de rode loper

De laatste keer dat de kinderen van Michael Jackson – de inmiddels 27-jarige Prince, 25-jarige Paris en 22-jarige Bigi – gezamenlijk op de rode loper verschenen, was samen met hun tante LaToya Jackson in 2012. Sindsdien zagen we alleen Prince en Paris vaker in het openbaar. Bijvoorbeeld in 2022 tijdens de Tony Awards en in 2019 bij de viering van 60 Years of Motown van de Ryan Gordy Foundation. Vooral Paris laat haar gezicht regelmatig zien: de dochter van de in 2009 overleden zanger is een graag geziene gast tijdens de modeweken (ze zat front row bij shows van Stella McCartney tot Saint Laurent) en siert de rode lopers van diverse awardshows.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Voor de Londense openingsavond van MJ: The Musical, een jukeboxmusical gebaseerd op het leven van de Amerikaanse entertainer, nam Paris deze keer haar twee broers mee. Het drietal maakte een verschijning in West End-proof avondlooks – Prince en Bigi droegen allebei een zwart pak met respectievelijk een rood overhemd met stropdas en een losgeknoopt wit overhemd, terwijl Paris voor boho-chic ging in een steenrode jurk met gekruiste halslijn van Giambattista Valli met een metallic Falabella-tas van Stella McCartney in haar handen.

De kinderen van Michael Jackson

Paris (volledige naam Paris-Michael Katherine) en Prince (Michael Joseph Jackson Jr) zijn de twee oudste kinderen van Michael Jackson die hij deelde met zijn voormalige vrouw Debbie Rowe. Bigi, ook wel Prince Michael ‘Blanket’ II, is hun jongere halfbroertje. Het is voor de buitenwereld nog altijd onduidelijk wie zijn moeder is.

De kinderen van Michael Jackson op de rode loper in Londen
©Getty Images