shakira-is-fan-van-deze-onverwachtse-kleurencombinatie-voor-de-lente-291986
©Getty Images

Je kunt zeggen wat je wil over seizoenen en kleurtheorie, maar Shakira heeft duidelijk haar nieuwe kleurenpalet gevonden. De zangeres was de afgelopen dagen veel te zien omdat ze haar nieuwste album Las Mujeres Ya No Lloran promootte en daar hoorden verschillende looks bij. Gemene deler in al haar recente outfits is een onverwachtse kleurencombinatie die je misschien niet zo snel zou maken nu de lente in aantocht is. Shakira bewijst echter dat het wel degelijk kan.

Shakira in onverwachtse kleurencombinatie 

Tijdens een optreden in The Tonight Show Starring Jimmy Fallon droeg ze een zwarte strapless jurk compleet met zilveren studs uit de lente/zomer 2009-collectie van Balmain, gestyled door Nicolas Bru. Dinsdagavond gaf ze een gratis pop-upconcert op Times Square dat meer dan 40.000 fans trok. Voor het optreden koos ze een zwarte tanktop met zilveren hardware-details en een cargobroek. Met zilveren kettingsieraden die de metallic applicaties op haar kleding aanvulden, leek ze voor een sexy, ietwat futuristische look te gaan.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Voor haar feest na het concert koos ze een meer klassieke (zij het, helemaal Shakira) look. Ze droeg een zwart korset – compleet afgewerkt met verschillende sets veters – dat deed denken aan look 47 uit Dolce & Gabanna’s herfst/winter 2018-collectie. Ze bleef trouw aan haar voorliefde voor cargobroeken en droeg een zwarte zijden variant. Als accessoire ging de zangeres voor torenhoge zwarte plateaulaarzen en een tas van Dion Lee met zilveren kettingen.

Of je nu wel of niet gelooft in kleuranalyses, we zouden het er allemaal over eens moeten zijn dat Shakira’s zwart-zilvercombo haar goed staat. Bovendien bewijst de ster dat deze klassieke combinatie die we toch vooral vaak tijdens de wintermaanden dragen (denk aan de periode tussen kerst en nieuwjaar) ook perfect is voor het voorjaar.

Shakira in zwart en zilver
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.