voormalig-vogue-coverster-negin-mirsalehi-is-zwanger-van-haar-tweede-kindje-301217
©Getty Images

Leuk nieuws voor Negin Mirsalehi: de ondernemer, content creator en voormalige Vogue-coverster heeft bekend gemaakt zwanger te zijn van haar tweede kind. En dat op de schattigst mogelijke manier denkbaar, namelijk met een reeks foto’s op een tropisch strand waarbij ze omringd is door haar grote liefde Maurits en hun inmiddels bijna tweejarige zoon Sam.

Negin Mirsalehi in verwachting van tweede kind

Mirsalehi deelt de lieve beelden op Instagram met haar ruim zeven miljoen volgers. ‘Onze kleine familie groeit’, klinkt de caption. ‘Je mama, papa en grote broer kunnen niet wachten om je te ontmoeten.’ Op de foto’s zien we Mirsalehi knielend op het strand, gekleed in een crèmekleurige bandeautop die haar babybuik onthult en een bijpassende maxirok. De rest van het gezin is eveneens in beige en crème tinten gehuld.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Het blijde nieuws komt bijna twee jaar na de komst van het eerste kindje van het stel, dat de naam Sam Eduard Stibbe Mirsalehi draagt. Een droom die in vervulling ging voor het koppel. Er ging namelijk veel leed aan vooraf. Zo kregen Negin en Maurits een paar jaar eerder te horen dat een zwangerschap lastig zou worden en misschien zelfs nooit zou gebeuren. “De arts zei dat ik hormonaal gezien bijna in de menopauze zat. Ik kon alleen maar huilen”, vertelde ze in een openhartig interview met Vogue, waarvan ze de cover sierde.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi)