clementine-vaughn-de-dochter-van-claudia-schiffer-lijkt-sprekend-op-haar-moeder-bij-de-dior-show-301173
©Getty Images

Claudia Schiffer, een muze voor enkele van de grootste namen in de modewereld, stond model voor meer dan 700 magazinecovers en liep over de meest prestigieuze catwalks. Ze was een van de originele supermodellen uit de jaren negentig, maar staat ook nu nog regelmatig in de schijnwerpers (of dat nu op de rode loper is of op de catwalk van Versace). Dit bijna aangeboren gevoel voor stijl lijkt ze te hebben doorgegeven aan haar dochter Clementine Vaughn, die ze samen met de Britse filmproducent Matthew Vaughn deelt.

Clementine Vaughn front row bij Dior

Vorige week kwamen mode-insiders en beroemdheden bijeen om de Dior Cruise 2025-show te bewonderen in de prachtige tuinen van Drummond Castle in Schotland. Op de gastenlijst stonden namen als  Anya Taylor-Joy, Jennifer Lawrence (gehuld in een heerlijke mob wife-look), Maisie Williams en Lily Collins, om er maar een paar te noemen. Wie ook van de partij was? Schiffers nu 19-jarige dochter Clementine Vaughn.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Vaughn, die normaal gesproken een leven buiten de spotlights leidt, zat op de eerste rij om de gloednieuwe Dior Cruise 2025-collectie van Maria Grazia Chiuri te aanschouwen. Met haar blonde manen en azuurblauwe ogen is de dochter van Claudia Schiffer het evenbeeld van haar moeder. De treffende gelijkenis werd extra benadrukt door haar look. Zo droeg de 19-jarige voor de gelegenheid een zwarte leren trenchcoat als jurk. Een stuk dat in de jaren negentig ook in Claudia Schiffers garderobe te vinden was, en vandaag de dag nog steeds fascinerend is. Het bewijs is namelijk hier, dertig jaar later, op de eerste rij bij Dior.

Clementine Vaughn bij de show van Dior
©Getty Images

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Claudia Schiffer (@claudiaschiffer)