robert-pattinson-en-suki-waterhouse-verschijnen-voor-het-eerst-als-koppel-op-de-rode-loper-233554
©Getty Images

Sinds Robert Pattinson en Suki Waterhouse in 2018 begonnen te daten, heeft het stel hun leven voor Hollywoodse begrippen behoorlijk privé gehouden. Jarenlang schitterden ze (als stel) van afwezigheid op menig rode loper. Tot nu. Want waar kun je beter je gezamenlijke debuut maken dan bij een veelbesproken modeshow? Dit weekend verscheen het stel op de rode loper van de Dior pre-fall 2023-mannenmodeshow bij de piramides van Gizeh in Egypte. In hun op elkaar afgestemde Dior-looks stelden ze fans zeker niet teleur.

Robert en Suki op de rode loper

Pattinson en Waterhouse kozen voor ensembles in aardetinten die perfect bij elkaar passen. Pattinson droeg een zandwit tweedelig pak met een grijze coltrui en zwarte schoenen met sleehakken. Waterhouse verscheen in een luchtige zijden jurk in de lichtpaarse kleur mauve, met ruches en kanten Mary Janes. Samen zagen ze er perfect gepolijst uit: de outfits waren in sync zonder té matchy-matchy te zijn – niet slecht voor een rodeloperdebuut.

Relatie Robert Pattinson en Suki Waterhouse

Robert Pattinson en Suki Waterhouse zijn al sinds 2018 samen. Er is maar weinig bekend over de twee; dat Pattinson zijn persoonlijke leven graag privé houdt, steekt hij niet onder stoelen of banken. In 2019 liet hij aan The Sunday Times weten dat zijn liefdesleven daar – uiteraard – ook onder valt.

Het lijkt er echter op dat Pattinson dit jaar íets losser omgaat met de pers. Zo vertelde hij in februari in Jimmy Kimmel Live! dat de reactie van Suki op zijn nieuwste film The Batman – ze zou volgens Pattinson hebben moeten huilen – hem heel trots maakte. “Ze houdt normaal gesproken niet van superheldenfilms”, zo gaf de acteur opheldering in het programma. Vervolgens zag hij dat ze moest huilen. “Toen had ik zoiets van: no way!

Met de kennis dat die anekdote het meest gedetailleerde verhaal is dat Pattinson ooit vertelde over zijn vriendin, is het rodeloperdebuut van het koppel op z’n minst opmerkelijk te noemen. Hier hebben fans vier jaar op gewacht.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.